Miloš Ilić, otac ubijene devojčice Danke (2) oglasio se povodom jučerašnjeg gostovanja Igora Jurića na televiziji K1 rekavši da ga ja pogodilo što je rekao ga porodica Ilić nije kontaktirala povodom njenog nestanka.

"Nisam u kontaktu sa majkom male Danke Ilić, Ivanom Ilić. Mi uglavnom sarađujemo sa porodicama nestale dece, ali ovo je jedan tako težak slučaj. Nismo dobili poziv od porodice, i u svakom slučaju bi pomogli ako bi se porodica javila, ali nismo u kontaktu", izjavio je Jurić.

Miloš je njegovu izjavu nazvao skandaloznom zbog više stvari. Jurić je rekao da bi Ilićima pomogao da su ga zvali. Nesrećni otac male Danke je zgrožen prokomentarisao njegovo ukupno ponašanje:

"Šta ja ima da ga zovem, on je javno krivio moju suprugu za nestanak naše ćerkice. Sad priča da je trebalo da ga zovemo. On za to što radi zarađuje novac, trebalo je on nas da kontaktira", poručio je Miloš Ilić.

Inače, porodica Ilić,iako su uhapšene navodne ubice devojčice i dalje ne gubi nadu da je dete neko sakrio i da je negde źiva budući da je fizički nigde nema. U tome se složio sa Igorom Jurićem čija ćerka Tijana Jurić je svirepo ubijena 2014. godine.

"I ja gajim nadu da je Danka živa, ali...", rekao je Miloš

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u Banjskom polju 26. marta. Za njom se intezivno tragalo nedeljama, a 4. aprila uhapšena su dvojica radnika borskog vodovoda pod sumnjom da su je udarili autom i potom udavili. Iako je jedan od njih priznao zlocin , telo deteta i dalje nije nadjeno. Istragu slučaja vodi VJT Zaječar gde se saslušavaju svedoci i ispituju sve okolnosti.

BONUS VIDEO:

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić Nemanja Nikolić

(Republika/MONDO/N.D.)