Kako Informer saznaje, majka učenika OŠ "Jovan Dučić" sportistkinja A. R. fizički i verbalno napala je nastavnicu biologije i nanela joj teške povrede. Roditelji iz škole u kojoj se odigrao ovaj nemili događaj potvrdili su da se radi o pomenutoj A. R., ćerki jednog od vlasnika košarkaškog kluba u Beogradu. Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Posetimo, napad se dogodio tako što je majka učenika udarala nastavnicu, oborila je na pod i zatim psovala, šutirala, čupala i udarala nastavnicu tako da su joj naočare pale na pod. Upućivala joj je pretnje koje se direktno odnose na život i zdravlje - "Ne čuje te niko!", "Nećeš živa izaći", "Ne znaš na koga si se nameračila", "Prebiću te", "Ubiću te".

Uz stravične pretnje, A. R. joj je upućivala i vulgarne psovke, a neprestano ju je šutirala i pretila da živa neće izaći. Kako smo ranije pisali, odlukom kolektiva O.Š. "Jovan Dučić" sutra neće biti nastave u toj školi.

"Skupom ispred škole pozivamo sve roditelje sa pokažu, najpre deci, a nažalost moramo i mnogim roditeljima, da smo protiv nasilja generalno, a posebno protiv vršnjačkog i nasilja nad onima kojima poveravamo svoju decu! Prosvetni radnici moraju da se podignu na mnogo viši nivo poštovanja, jer je budućnost naše dece u njihovim i našim rukama", navodi se u dopisu Saveta roditelja O.Š. "Jovan Dučić".

BONUS VIDEO:

"MI NISMO DŽAKOVI ZA BOKS, RADIMO NAJLEPŠI POSAO NA SVETU" Fizički napadnuta nastavnica opisala incident: Pušio je vejp, a onda... Kurir televizija

(Informer/Mondo)