Slavicu je otac godinama tukao, vređao i ponižavao zbog čega je ona rešila da više ne ćuti već da ispriča svoju priču na društvenoj mreži "TikTok". Nasilje u porodici trpela je od malena i u snimku je opisala kako je izgledalo njeno odrastanje u takvoj atmosferi.

"Nije me udario, ali je vikao na mene jer sam ja za sve kriva. Nije me udario, ali me je tukao do moje 13 godine. Nije me udario, ali je tukao moju majku pred mojim očima. Nije me udario, ali je govorio da me, kada nađem muža, neće trpeti i da će me tući.

Nije me udario, ali tretirao me je kao roba, završavala sam njihove obaveze i radila po kući, čistila za njima i nikada nisam valjala. Nije me udario, ali mi je govorio da ne zna što sam rođena i da treba da se obesim ako ne znam šta da radim i da me rak pojede. Nije me udario, ali mi je govorio da sam k**** jer sam volela da se šminkam i to sam krila. Nije me udario, ali je govorio kako je trebalo više da me bije, kako će mene i moju majku vući po betonu da to svi vide.

Nije me udario, ali me je psihički maltretirao do moje skoro 18. godine, terao moju majku da mi piše sve i svašta kada sam otišla. Nije me udario, ali je naterao malu devojčicu da odraste pre vremena...Ostavio je ožiljke i okidače, ali je govorio da sam luda, da ne zna što živim, ali ja nikada nisam bila dobra i ako sam radila, išla u školu i skoro sve radila po kući i stizala da završavam njihove obaveze. Branio mi je sve, imala sam svoj život za koji oni nisu znali...", ispričala je Slavica.

3909388_slavica1_ff.jpg
Privatna arhiva 

U komentarima ispod snimka, Slavici su ljudi pružali podršku. Jednom muškarcu je odgovorila da se sada dobro oseća nakon svega.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:
0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova
Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

BONUS VIDEO:

ZAŠTO SILOVANE DEVOJKE GODINAMA ĆUTE? Dok prolaze kroz pakao JEDNOG se posebno boje! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.B.)