Crna hronika

Oglasio se NAVODNI OSUMNJIČENI za ubistvo Jelene:LAŽ, namešta mi bivša žena

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

U sud u utorak stiglo anonimno pismo iz Švajcarske u kom je, kako su objavili mediji, pošiljalac okrivio izvesnog Dragoja, biznismena iz Priboja, da je ubio pevačicu Jelenu Marjanović. On danas tvrdi da je sve maslo njegove bivše žene.

Izvor: MONDO/G. Sivački

"Iskreno da kažem bio sam zatečen, video sam jutros medijske natpise, odmah sam bacio sumnje i znao sam istog sekunda ko je to uradio, okrivljen sam za ubistvo, a niti znam ko su ljudi, ja nisam u Srbiji, ja znam za to kao i vi, samo iz medija", kazao je za TV Happy Dragoje Milinković, zvani Čekić.

Upravo njega je, navodno, pošiljalac anonimnog pisma koje je stiglo u sud na početku suđenja Zoranu Marjanoviću optužio da je ubio pevačicu Jelenu Marjanović.

Pošiljalac pisma je naime tvrdio da je ubistvo navodno sprovedeno po naredbi Jelenine svekrve Zorice, a Dragoje u uključenju uživo za beogradsku televiziju kaže da nikad nije upoznao Marjanoviće, i da nije posetio Crvenku.

On tvrdi da ga je lažno optužila žena sa kojom je dugo bio u braku.

"Sto posto je to uradila moja bivša supruga, koja isto živi u Švajcarskoj, s kojom sam 12 godina u braku, s kojom imam ćerku. Ona pokušava na sve načine da me uništi", rekao je Dragoje.

On je kazao i da je sutra suđenje u Kruševcu, "o otmici koju je preživeo, i da mu sve smešta jedna ekipa, a da on strada ni kriv ni dužan", kao i da je sve povezano rodbinski, i da je umešan i brat od tetke njegove žene.

Ispričao je i da je bio 9 dana u bolnici, zbog te otmice.

Ističe i da je u Švajcarskoj bio u zatvoru ali ne zbog ubistva, već zbog malverzacija u firmi, ali samo u istražnom zatvoru.

"Bio sam pod istragom, osuđen sam uslovno, ne bežim od toga", rekao je on, a prenosi "Kurir".

Njegov advokat naveo je da je Dragoje vest čuo na radnom mestu, jer vozi autobus u Švajcarskoj, kao i da je zaustavio autobus od šoka, pa je kolega morao da preuzme vožnju.