Crna hronika

PAO NARKO LJUBAVNI TROUGAO: Petar, žena i ljubavnica zakopavali drogu! Švalerkinom bratu ODRUBLJENA GLAVA usred Beograda

Autor Sandra Krstanović

Uhapšeni Petar R., njegova žena Jelena i ljubavnica Sanela T., kao i još petoro zbog sumnje da su prodavali drogu.

Izvor: MUP Srbije

Oni su drogu zakopavali, a mušterije su je uzimale i na tom mestu ostavljale novac.

Policija je u spektakularnoj akciji uhapsila osam osoba zbog sumnje da su prodavale drogu, koju su zakopavale, a njihove mušterije dolazile su na ta mesta, uzimale narkotike i tu ostavljale novac!

Kako Kurir saznaje, uhapšeni su vođa grupe Petar R. (34), njegova žena Jelena (35) i ljubavnica Sanela T. (22).

HAPŠENJE DVE BANDE DILERA U BEOGRADU I NIŠU:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Sanela je inače, sestra od strica Smaila Tarića, kome je pre 12 godina odsečena glava u Beogradu!

U više odvojenih akcija policije u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala i Tužilaštvom za organizovani kriminal, privedeni su i Dušan B. (31), Uroš D. (33), Nebojša P. (30), Slobodan Đ. (50) i Mladen G. (40).

Zakopana droga
Izvor: MUP Srbije

Pet kilograma heroina 

Policija je osumnjičene već neko vreme pratila i nakon teškog operativnog posla uspela je da raskrinka kriminalnu grupu.

"Osumnjičeni su pripadnici dve grupe - u jednoj grupi je pet članova, dok su u drugoj tri. Radili su Beogradu, ali su prodavali drogu u još nekim mestima po Srbiji", kaže izvor.

Navodno, uhapšeni su se sastali u martu ove godine i do danas prodali većem broju lica oko pet kilograma heroina.

Zaplenjena droga
Izvor: MUP Srbije

"Oni su na dva načina prodavali drogu. Članovi ovih grupa zakopavali su heroin, amfetamin i kokain u staklenim i plastičnim posudama na unapred obeleženim mestima, gde su ih kupci inače, sitni lokalni dileri, preuzimali i tu ostavljali novac", kaže izvor i nastavlja:

"Što se tiče drugog načina distribucije narkotika, obavljali su ga organizatori ovih grupa ili pak visokorangirani članovi i oni su drogu prodavali samo krupnim zverkama i u velikim količinama. Zanimljivo je i to da ovu drogu nisu zakopavali, nego je išla direktno iz ruke u ruku. Osumnjičeni su zaradili desetine hiljada evra, ali niko od njih nije imao veći dosije u policiji.Policija je pretresla osam stanova i četiri vozila koje su osumnjičeni koristili. Takođe, pronađeno je oko 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina, manja količinu kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje", kaže izvor.

Zaplenjeno 28.000 evra

-"Zaplenjeno je oko 28.000 evra i sumnja se da je novac zarađen upravo od droge. Navodno je Petar R. šef organizacije, dok je uhapšena Jelena njegova vanbračna partnerka, s kojom ima ćerku, a Sanela je navodno njegova švalerka. Njima se na teret stavlja da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", navodi izvor.

Brutalno ubistvo Smaila Tarića - Raskomadali ga mačetom

Smailu Tariću, čija je sestra Sanela juče uhapšena, 2008. godine odsečena je glava mačetom, a telo raskomadano. Ovo stravično ubistvo šokiralo je tada Srbiju.

"Odrubljena glava Tarića pronađena je u crnoj plastičnoj kesi 22. avgusta 2008. na Bulevaru kralja Aleksandra posle anonimne dojave upućene beogradskim medijima, dok je policija sutradan u donjem delu Karađorđevog parka, preko puta Veterinarskog fakulteta, pronašla i Tarićevo telo u žbunju", rekao je tada izvor.

Za ovaj zločin osuđeni su Velibor Bakić (36) na 20 godina i Milan Rašić (36) na 18 godina zatvora.

(Mondo/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.