Crna hronika

MRAČNE TAJNE VELJINOG BUNKERA NA STADIONU PARTIZANA: Nestalog navijača Veličkovića brutalno ubili i odsekli mu glavu?!

Autor Tamara Sekulović

Stadion su koristili i za skrivanje oružja.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Veljko Belivuk je juče u pratnji maskiranih specijalaca, naoružanih dugim cevima i sa pancirima, s lisicama na rukama doveden u prostorije navijača na stadionu FK Partizan.

Stadion su pretresale i policijske ekipe sa obučenim psima, a istražitelje je posebno zanimao bunker koji je Belivuk tamo napravio. Navodno, sumnja se da su neki od najbrutalnijih zločina počinjeni na tom mestu.

Policija je na stadion juče s lisicama na rukama dovela još jednog uhapšenog, uvela ga u prostorije kluba, a potom s njim napravila krug oko stadiona, gde im je on pokazivao određene lokacije.

"Sumnja se da je navijač Goran Veličković ubijen na stadionu Partizana ili u njegovoj blizini i da je njemu posle zločina odsečena glava. Osim toga, postoje operativne informacije da su na stadionu skrivali oružje, ali i druge materijalne tragove", otkriva izvor "Kurira" i dodaje da je juče pod opsadom policije bio i stadion Crvene zvezde.

Policija je posle oba stadiona u centru Beograda izvršila pregled i još nekoliko objekata.

Veljko Belivuk je u četvrtak ujutru uhapšen na Rudniku, zajedno sa još 16 pripadnika njegove kriminalnce grupe, a određeno mu je trenutno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će svi u petak biti saslušani.

Velja i ostali uhapšeni se terete i za ubistvo navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

Prema saznanjima, Radojević je otet prošle godine u Kotežu na prevaru, a potom, kako se sumnja, i ubijen, a to sve jer je navodno odbio da plaća reket Belivuku.

(Mondo/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.