Crna hronika

"AU, TEBRA, UBIĆE ME ĆALE!" BAHATI MLADIĆ RAZBESNEO SRBIJU: Vozio pijan i povredio policajce, pa se HVALIO na mrežama!

Autor Tamara Jovanović

Bahati mladić je u pijanom stanju izazvao sudar u kojem su u Šajkašu povređena dva policajca.

Izvor: društvene mreže/printscreen

Mladić, koji se predstavlja kao #kanazirmilos, je podelio sraman snimak na Tik-Toku i nakon udesa se pohvalio na društvenim mrežama.

On je napravio kolaž snimaka i fotografija saobraćajne nesreće uz pesmu "Oh no’", a koja se često na društvenim mrežama koristi kao muzička podloga za neke šaljive situacije i nezgode.

"Au, tebra, ubiće me ćale. Ogrebao sam ovo. J**o te, ubiće me", čuje se na snimku kako nasmejano priča mladić uz fotografije dok sedi na haubi svog auta mesec dana pre saobraćajne nesreće, a zatim i fotografije posle udesa na kojima se vidi da je uništen skoro ceo prednji deo automobila od siline udarca kao i slika slupanog policijskog kombija koji odvozi šlep služba.

Pogledajte snimak:

Kako navode mediji, udes se dogodio 23. septembra u Šajkašu, a jedan od povređenih je i policajac Boris D, koji je zadobio teške povrede i jedno vreme bio u životnoj opasnosti. Mladić koji je izazvao sudar je navodno imao 2.16 promila alkohola u krvi a posle udesa se i svađao sa policajcima.

Isti snimak je podelila i Borisova supruga koja je napisala: "U nesreći na koju se osoba koja ju je izazvala u alkoholisanom stanju ponosi teško je povređen Boris, policijski službenik, moj suprug, otac dvoje maloletne dece. I dok se mi borimo sa posledicama, da očuvamo porodicu, krivac se na društvenoj mreži time ponosi’".

(MONDO/Blic)