Crna hronika

KO JE ŽENA ŠARIĆA? Voli ga od 16. godine, u zatvor mu slala knjigu, kad su čuvari videli posvetu odmah su je vratili

Autor Ivana Lazić

Lana Popović je pre braka sa Šarićem radila kao vaspitačica, a prijateljima se poverila da su joj tri najveće ljubavi u životu, Darko, sinovi i posao vaspitačice.

Izvor: Facebook/Screenshot

Darko Šarić uhapšen je juče u svojoj vili na Dedinju, a sa njim je u trenutku hapšenja bila njegova supruga Lana Popović i pripadnici obezbeđenja. Njemu je policija odmah stavila lisice na ruke, a pretres kuće trajao je čitav dan. On je oko 18.30 izveden iz vile, a kolona policijskih vozila pod rotacijom i sirenama sprovela je Šarića u prostorije SBPOK.

Šarić je bio u kućnom pritvoru sa nanogicom, a u vili živi sa nevenčanom suprugom Lanom. Ona mu je ostala verna i svih 7 godina koje je proveo u pritvoru iz kog je pušten krajem decembra prošle godine.

Lana Popović (41) je bila vaspitačica i uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić joj je oduzet u finansijskoj istrazi, kao i stan u Ulici španskih boraca u Novom Beogradu.

Partnerka Darka Šarića redovno je dolazila na suđenja, a tražila je i privatne posete i sastanak sa njim u "ljubavnoj sobi". Oni su pre dve godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima ćerku, piše Blic.

Izvor: Facebook/Screenshot

Među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala: "Darko, izdrži, voli te Lana", ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka.

Lana se poverila prijateljima da je u Šarića zaljubljena od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sinove i posao vaspitačice. Kada je Darko uhapšen, Lana je slobodno vreme prekraćivala tako što je iznajmljivala konje za jahanje na hipodromima. Postala je i jako vešta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu.

Tokom Šarićevog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

 (MONDO/Blic)