Darko Šarić nakon višesatnog pretresa izveden je iz vile na Dedinju u kojoj živi. Policijska "marica", sa uključenom rotacijom, se oko 18.30 sati približila ulazu u kuću, dok je drugi policijski džip uz nju.

Više od pet vozila bilo je u policijskoj koloni, koja se potom od kuće udaljila uz rotacije i sirene, i uputila ka SBPOK. Ispred Šarićeve kuće nalaze se i pripadnici policije, insprektori i pripadnici SAJ.

Podsetimo, u velikoj međunarodnoj akciji danas je uhapšen Šarić i pripadnici njegove grupe. Među privedenima su advokat Dejan Lazarević, navijač Uroš Mišić, policajci. Pored njih uhapšeno je još 30 osoba.

Šarić se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizovao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana. Potom, sumnjiči se i da je organizovao trostruko ubistvo u Danilovgradu, za ubistva Damira Hodžića, potom, njegovog šuraka Adisa Spahića i Mileta Radulovića zvanog Kapetan koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.

Kurir/Ana Paunković Šarić izveden iz kuće

(MONDO)