Crna hronika

HOROR U SEVERNOJ MITROVICI! UBIO BRATA BLIZANCA I OCA: Krvava porodična svađa - u jednom trenutku je izvukao nož

Autor Tamara Sekulović

Dve osobe su ubijene, a po nezvaničnim podacima radi se o ocu, poznatom advokatu iz Severne Mitrovice i njegovom sinu, dok je osumnjičeni za ubistvo, drugi sin advokata, uhapšen.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Dvostruko ubistvo se dogodilo u Ulici kralja Petra u Severnoj Mitrovici jutros oko šest časova, a prethodila mu je porodična rasprava oca i dvojice braće blizanaca, prenosi "Kurir".

Portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović potvrdio je događaj u kome su učestovala dvojica braće blizanaca rođeni 1993. godine i njihov otac, kao i da je događaju najverovatnije prethodila porodična rasprava.

"Oko 6 sati dobili smo informaciju o oncidentu. Radi se o dvostrukom ubistvu, ubijeni su U. B. (29) i M. B. otac osumnjičenog. Reč je o porodičnom sukobu, čiji motiv će utvrditi policija. Obavešten je dežurni tužilac, lice koje je izvršilo ubistvo je uhapšeno", kaže Radović.

Ubistvo je počinjeno hladnim oružjem, najverovatnije nožem.

"Više od sat vremena lekari u KBC u Severnoj Mitrovici pokušavali su da reanimiraju oca blizanaca, nažalost, nisu uspeli", kaže izvor iz Severne Mitrovice.

(Mondo/Kurir)