Crna hronika

DETALJI UŽASA KOD NOVOG PAZARA! Komšije sumnjale da je poludeo: Kada se vratio sa operacije govorio je samo jednu stvar

Autor Nikola Todorović

Džemo E. (79) osumnjičen je da je ubio snaju Zumretu E. (44) kod Novog Pazara.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Podsetimo, zločin se dogodio u nedelju oko 15 sati, kada je posle svađe Džemo pucao u Zumretu u dvorištu u porodične kuće u selu Crnoča kod Novog Pazara.

Komšije su čule ukupno četiri pucnja, a veruje se da je Džemo tri hica ispalio u Zumretu, a potom je pucao i u sebe. U vreme zločina Zumretina svekrva bila je u polju, a sin u školi. Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiju koje su mogle samo da konstatuju smrt svekra i snaje i obave uviđaj. Svekar i snaha su godinama bili u lošim odnosima.

"Oni su živeli u dve kuće u istom dvorištu, ali godinama nisu razgovarali zbog neke svađe. Zumretin suprug i deveri radili su u inostranstvu i godišnje su u Srbiju dolazili na 15 do 20 dana, pa je ona sa sinom, koji ide u osnovnu školu, ostala da stanuje sa svekrom i svekrvom", pričaju komšije.

Džemo se pre mesec dana, kako tvrde meštani, vratio iz bolnice.

"Imao je zdravstvene probleme zbog kojih je bio i operisan, a već tada je bilo jasno da mu posle operacije nije dobro. Nekako se promenio, počeo je jako loše da priča o snahi, iako to nije ranije radio, bez obzira na njihov narušen odnos. Govorio je svima da ona ima ljubavnika i da vara njegovog sina. Postao je džangrizav, a komšije su počele da sumnjaju i da ima psihičke probleme", kažu komšije i nastavljaju:

"Uprkos tome, svi su šokirani ovime što se dogodilo. Čak i ljudi koji su ga svakodnevno posećivali kažu da ništa nije slutilo na to da će je ubiti, a potom presuditi i sebi."

(MONDO/Kurir)