Crna hronika

SNIMAK HAPŠENJA ZORANA MARJANOVIĆA - SIN VIKNUO "ĆALE, DRŽI SE!" Specijalci ga odveli sa lisicama (VIDEO)

Autor Nikola Todorović

Specijalna jedinica kriminalističke policije uhapsila je Zorana Marjanovića.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Policajci su u petak nešto posle 14 sati, nakon što je Viši sud u Beogradu poslao rešenje o određivanju pritvora, uhapsili Zorana Marjanovića u njegovoj kući u Borči.

Za Zoranom su krenuli njegova devojka, sin i brat. "Ćale, drži se", čulo se kako mu dobacuje sin.

Podsetimo, Marjanović je nakon izricanja presude, prema kojoj je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene 2016. godine u Borči, pušten da ide kući.

Pogledajte snimak hapšenja Zorana Marjanovića:

 Pogledajte policiju koja hapsi Zorana Marjanovića u Borči:

Tokom današnje izricanje presude, desio se niz incidenata. Prvo su advokati Zorana Marjanovića napustili suđenje, da bi potom ispred Palate pravde izjavili da je reč o sramotnoj presudi. Oni su potom gostovali na Kurir televiziji, gde su uživo posmatrali kako Zoran napušta sudnicu i odlazi u obližnji kafić, a potom ide kući. Međutim, tu nije bio kraj incidentima, pa je tako Zoranova partnerka Zorica, izbačena iz sudnice.

"Pitala sam ih šta su značili veštaci tužilaštva, to nisu veštaci odbrane. Veštaci tužilaštva su nedvosmileno utvrdili da Zoran sa ovim veze nema. Zoran je viteški reagovao na presudu. Zoran je nevin, kako bi drugačije reagovao. On će svoju pravdu isterati, verovatno već u apelaciji", rekla je besno Zorica.

(MONDO)