Crna hronika

"ČEKAMO TE" - DEČAKU KOJI JE NAPRAVIO MASAKR PRETE SMRĆU! Osvanule JEZIVE poruke ispisane u jednom parkiću (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Danas su u parku osvanule poruke pretnje dečaku koji je počinio jedan od najstrašnijih zločina u istoriji Srbije.

Nakon masakra, koji se juče dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u Beogradu, ali i celoj Srbiji zavladali su muk i tuga. Ubijeno je osmoro dece, sedam devojčica i jedan dečak, kao i radnik obezbeđenja. Ranjeno je još šestoro učenika i nastavnica istorije. Nedugo posle masakra, na zaprepašćenje i šok javnosti, pojavile su se poruke podrške dečaku i niz veoma neprimernih komentara koji "veličaju" njegovo zlodelo.

Dok je cela zemlja u žalosti, šokantno i neobuzdano ponašanje mladih uzelo je maha. Oni su veličali dečaka, uz psovanje nastavnika i negatvno komentarisanje školskih predmeta... Međutim, danas su osvanule i poruke pretnje dečaku koji je počinio najstrašniji zločin u istoriji Srbije. "Pe*eru, čekamo te", "Pi*ko, čekamo te", glase poruke upućene dečaku koji je pohađao sedmi razred. Poruke su ispisana sprejom u jednom parkiću u Beogradu.

Mnogo alarmantih pitanja pokrenule su poruke u kojime se pruža podrška dečaku koji je izvršio masakar, unesrećio na desetine porodica, pobio drugove sa kojima je do prekjuče sedeo u istoj klupi i delio dobro i zlo. Većina profila podrške je izbrisana, ali su na vreme uzeti digitalni tragovi kao dokaz ozbiljnih problema u društvu.

(MONDO)