Crna hronika

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE NA VRAČARU! Ranjen makedonski državljanin, a za drugog utvrđeno da ima DEBEO dosije!

Autor Sara Gajić

Kako navode mediji jedan ranjenik je državljanin Severne Makedonije, a drugi je dobro poznat policiji.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

Policija je intervenisala nakon informacije da je došlo do pucnjave na Vračaru, na uglu ulica Maksima Gorkog i Novopazarske, u kojoj su ranjene dve osobe. Na terenu je veliki broj policijskih snaga, a saobraćaj je skroz zaustavljen.

Ranjeni A. P. ima 12 krivičnih prijava u dosijeu zbog droge, oružja, razbojništava. Za njim je na snazi poternica za izdrzavanje kazne zatvora. U pucnjavi je povređen i makedonski državljanin D.L. (21). On je pogođen u predelu leđa. Nije poznato zasad da li je bio u društvu A. P, ili je slučajno ranjen. Za napadačem se traga. On je starosti oko 20-21 godina, visine 170 centimetara i obučen je u sivi duks i farmerke.

Pogledajte fotografije sa mesta pucnjave:

Komšije u šoku zbog pucnjave

Žena koja živi u zgradi gde se desila pucnjava rekla je da nije videla šta se dogodilo, ali da je čula tri pucnja od kojih je mislila da su petarde. "Izašla sam na terasu i videla da su ljudi prekoputa zgrade istraumirani. Kad sam sišla dole je ležao je ranjeni dečko. Kasnije sam čula da je napadač pobegao i valjda ranio još jednu osobu. Prestravljeni smo. Ko zna gde je pobegao", rekla je komšinica. Dva muškarca su upucana, sumnja se da je isti incident u pitanju, obojica su prevezena u Urgentni centar, a istraga je u toku, potvrđeno je u MUP.

Podsećamo, jedan od ranjenih muškaraca je pogođen u nogu i u pitanju je osoba iz kriminogene sredine. U Urgentnom centru konstatovano da je upucan u natkolenicu. U isto vreme, u obližnjoj Novopazarskoj ulici, policija je zatekla još jednog ranjenog muškarca. I on je sa ranom na leđima prevezen u bolnicu. Kako saznajemo, i on ima kriminalni dosije.

(MONDO/Blic/Kurir)

Tagovi