Crna hronika

ISPITIVANJE DEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA" TRAJALO 4 SATA! Prisustvovali i roditelji ubijene dece - sve se odvijalo onlajn!

Autor Jana Desovski

Saslušanje dečaka koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja je trajalo četiri sata.

Izvor: društvene mreže

Saslušanje dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, upravo je završeno. Iz sudnice u kojoj je uspostavljena video-veza sa psihijatrijskom ustanovom u kojoj dečak boravi, izašli su advokati koji zastupaju porodice ubijenih, kao i troje roditelja, piše Kurir.

"Saslušanju su prisustvovali advokati porodica, troje roditelja iz dve porodice, branilac oca dečaka kao i tužilac Višeg javnog tužilaštva koji je vodio ispitivanje. Dečak je saslušan putem video-linka i odgovarao je na sva pitanja koja se tiču postupka koji se vodi protiv njegovog oca zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti", prenose mediji.

Ispitivanje je trajalo četiri sata. Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja zastupa jednu od porodica, potvrdila je za Kurir da je dečak saslušan putem video linka i da je saslušanje završeno.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)