Crna hronika

EVO U KAKVOM JE STANJU TINEJDŽER (18) KOG SU IZREŠETALI U RAKOVICI! Okolne kuće imaju nadzorne kamere - Napad zabeležen?

Autor Uroš Matejić

Tinejdžer L. S. (18), koji je noćas ranjen oko 40 minuta iza ponoći u beogradskom naselju Rakovica, nalazi se u stabilnom stanju.

Izvor: RINA.RS

Tinejdžer L. S. (18) ranjen je sinoć u blizini svoje kuće u Rakovici, a kako "Blic" saznaje, on je u stabilnom stanju. "Operisan je, svestan i hemodinamski stabilan", navodi izvor blizak istrazi.

Podsetimo, tinejdžer L. S. (18) ranjen je noćas oko 40 minuta iza ponoći u beogradskom naselju Rakovica. Njega su navodno napala dva maskirana muškarca, a upucan je kada je parkirao automobil ispred kuće u kojoj živi. L. S. je nakon ranjavanja prevezen u Urgentni centar.

Kamere zabeležile napad?

Kako se vidi na licu mesta, okolne kuće imaju nadzorne kamere, te se pretpostavlja da je napad na L. S. zabeležen. Na licu mesta više nema policije, a vidljivi su tragovi krvi. Nastavlja se rad na identifikaciji osobe koja je pucala iz pištolja i teško ranila L. S. Tinejdžer je inače učenik i kaže da ne zna ko je i zašto pucao na njega.

BONUS VIDEO:

(MONDO)