Brat od tetke ubijene N. H. Nedim P. prvi je primio metak od Nermina Sulejmanovića jer je pokušao da zaštiti svoju sestru kad je ubica zakucao na vrata njegove majke u vikendici u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca. Ranjen je u nogu.

Tetka ubijene N. ispričala je da se žrtva krila kod nje u kući sedam dana. "Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju. Osmi dan je saznao gde se krije. Nermin je došao, dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - izjavila je Zijada.

N. se zaključala u sobi Zijadinog sina Nedima. "Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu. Mog Nedima je ranio u nogu i isterao ga napolje", ispričala je Zijada. Ubica je tad uzeo bebu koju je odneo do automobila. 

Nakon toga se vratio po nevenčanu suprugu. Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je tri osobe, a isto toliko ih je ranio. 

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

  • 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
  • 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
  • 062304-560, od 19 do deset časova

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

BONUS VIDEO: 

"PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO!" Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA Kurir televizija

 (MONDO)