Crna hronika

"LAŽ, NISAM UHAPŠEN, NISAM PRIVEDEN": Mirko Šijan se oglasio povodom hapšenja braće Hofman!

Autor Uroš Matejić

Sa braćom Hofman je dosta vremena proveo upravo Šijan, najčešće na proslavama.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić/MUP.RS

Danas je u jednom luksuznom prestoničkom restoranu uhapšeno pet osoba od strane pripadnika Uprave kriminalističke policije. Među uhapšenima su i braća Hofman, Ljuban i Miljan Vidović, a u međuvremenu pojavila se informacija da je sa njima uhapšen i sin poznate pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan.

Sa braćom Hofman je dosta vremena proveo upravo Šijan, najčešće na proslavama, a povodom ovih spekulacija oglasila se pevačica. "Ne znam, nisam se čula sa sinom, ne znam o čemu se radi, ne znam gde je", bila je zbunjena Goca.

Nešto kasnije oglasio se i Mirko, koji je demantovao da je uhapšen sa braćom Hofman. "Laž. Nisam uhapšen, nisam priveden i nemam komentar". rekao je kratko.

Braća Hofman u fokusu su javnosti poslednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude, na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako "reketiraju pola Beograda". Braća Hofman, ranije su bili uspešni sportisti, bavili su se kik-boksom, kao i nijhov otac.

BONUS VIDEO:

(MONDO)