Crna hronika

MAJKA DEČAKA UBIJENOG U RIBNIKARU SE OGLASILA NA FEJSBUKU! Podelila istorijsku presudu za maskr u školi!

Autor Miloš Škrbić

Objava majke Andreje Čikića izazvala je reakcije, a "Bravo za pravičan sud!", "Doživotna!", "Oko za oko, zub za zub", je samo deo komentara.

Izvor: RTS Sajt - Zvanični kanal

Suzana Stanković Čikić, majka ubijenog dečaka u masovnom ubistvu u OŠ "Vladislav Ribnikar" objavila je na svom Fejsbuk profilu vest u kojoj se navodi da je majka dečaka ubice iz SAD, koji je ubio školske drugove, proglašena krivom.

U vesti koju je podelila majka malenog Andreje, navodi se da je majka dečaka ubice iz Amerike optužena da je bila nemarna i dozvolila sinu da ima pištolj i ignorisala njegovo problematično mentalno stanje. Sin majke iz Amerike, koji sada ima 17 godina, izdržava kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva četiri školskih druga u srednjoj školi u saveznoj državi Mičigen 30. novembra 2021. godine. Uz to je tada ranio sedam ljudi.

Tužioci su rekli da je Dženifer Krmbli imala dužnost prema zakonu u Mičigenu da spreči sina koji je tada imao 15 godina da povredi druge. Ona je optužena da nije obezbedila pištolj i municiju kod kuće i da nije našla pomoć sinu Itanu Krambliju zbog njegovih mentalnih problema.

Objava majke Andreje Čikića izazvala je reakcije, a "Bravo za pravičan sud!", "Doživotna!", "Oko za oko, zub za zub", je samo deo komentara.

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu nedavno je održano suđenje u parničnom postupku protiv majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

BONUS VIDEO: "OVO JE PRESEDAN U NAŠOJ ZEMLJI" Advokat o suđenju roditelja dečaka ubice iz Ribnikara: Tužilaštvo se našlo u ozbiljnom problemu!

(Mondo/Blic/M. Š.)