Crna hronika

3 PITANJA BEZ ODGOVORA O TROVANJU DECE U KLUBU "SINNER": Roditelji u strahu, plaše se da se incident PONOVI!

Autor Aleksandar Blagić

Slučaj trovanja 33 mladih u poznatom beogradskom noćnom klubu "Sinner" izazvao je pravu buru u javnosti.

Izvor: Alexey Lesik/ShutterStock.com/Kurir/Zorana Jetvić

Najmanje 33 osobe otrovale su se u poznatom beogradskom noćnom klubu "Sinner" u noći srede na četvrtak, svi su završili na VMA, a javnost i dalje ne prestaje da bruji o toj temi. Policija je podnela prekršajne prijave protiv organizatora žurke, a Više javno tužilaštvo u Beogradu radi na utvrđivanju svih okolnosti datog slučaja.

Javnost brine da bi slična stvar mogla da se ponovi, pogotovo jer nema adekvatnih informacija oko svega što se dešavalo. Misterija je i dalje šta su mladi i maloletnici tačno pili.

"Najverovatnije je u pitanju kombinacija supstanci, a to je najopasnije jer se postiže sinergijski efekat, jer se dejstvo jedne supstance pojačava drugom. Nema tu neutralizacije, nego je reč o sinergijskom delovanju. Od devet miliona različitih elemenata i jedinjenja sve može da bude otrov, samo je pitanje koncentracije i doze", rekao je toksikolog Radomir Kovačević.

Javnost najviše brine zbog tri pitanja na koja i dalje nema odgovora. Nije poznato stanje dece, nije poznato šta su tačno pili i nema informacija ko je kriv i ko snosi odgovornost.

BONUS VIDEO:

(Blic/MONDO/A.B.)