Crna hronika

ČOVEK VREĐAO 3 DEVOJKE I POKAZAO IM "ONU STVAR"! Užas u Nišu, pretučene u izlasku

Autor Aleksandar Blagić

U Nišu je uhapšen muškarac jer je polno uznemiravao i pretukao tri devojke.

Izvor: Mondo/U. Arsić

U Nišu je uhapšen muškarac M.C. (43) zbog sumnje da je vređao, polno uznemiravao i istukao tri devojke starosti 21, 22 i 23 godine tokom njihovog izlaska u grad. Napad se dogodio u nedelju 31. marta u večernjim satima nakon što se muškarac posvađao, a zatim i neprimereno ponašao prema tri devojke.

"Najpre ih je verbalno napao, zatim im je pokazivao polni organ, a onda je na njih i fizički nasrnuo zadavši im udarce po glavi i telu. Sve tri su zadobile povrede, ali nijedna nije zadržana u bolnici", kažu izvori upoznati sa slučajem.

O slučaju se oglasio portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević. On je saopštio da je predložen pritvor osumnjičenom do 30 dana.

"On se sumnjiči za krivična dela nasilničko ponašanje i polno uznemiravanje. Nakon okončanja veštačenja telesnih povreda koje su zadobile oštećene, izjasnićemo se o daljoj kvalifikaciji dela. Mi smo predložili pritvor do 30 dana, o čemu će odlučiti sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu", rekao je Stanojević.

BONUS VIDEO:

(Telegraf/MONDO/A.B.)