KOLEGE IZ "GRANDA" SE OPRAŠTAJU OD ANKICE! Sumnja se da je ubio muž: "Kad će se stati na put ovim stvarima?"

Kolege iz "Granda" se opraštaju od ubijene Ankice. Kako se sumnja, nju je usmrtio muž.

Privatna arhiva

Danas tokom prepodnevnih časova dogodila se nezapamćena tragedija, kada je Ž.D. kako se sumnja, ubio svoju suprugu Ankicu D. (57). Neutešne Ankicine kolege iz "Granda" i dalje su u šoku, a društvene mreže preplavljene su emotivnim rečima koje kidaju dušu. Među prvima se oglasila vidno potrešena Vesna Milanović, PR "Grand" produkcije.

"Dragost, radost, nežnost. Sve je to naša Ankica. Prežao mi je", napisala je Vesna koja je i dalje u šoku nakon tragedije. Ovaj jezivi zločin izazvao je i bes i ljutnju kolega, koji i dalje ne mogu da veruju da svoju Ankicu više nećete ugledati u studiju.

"Moju koleginicu je ubio muž! Kada će se stati na put ovakvim stvarima?! Kada?! Iskreno saučešće porodici", poručila je Ankicina koleginica Marijana.

Podsetimo, Ankica je bila po zanimanju šnajderka i godinama je radila u Grandu, a pre samo nekoliko dana pripremala je stajlinge zvezdama Granda za veliko polufinale. Zločin se dogodio u Rakovici, u stanu gde je porodica živela poslednjih deset godina, pisao je Kurir.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO MIJATOVIĆA TEŽA KAZNA AKO SU TRENIRALI BORILAČKE VEŠTINE?! Antonović: Deca su fizički jača, a psihički...  Kurir teleivizija

 (Kurir/MONDO/J.D.)