Otac izbo Dejana, on krvav bežao niz ulicu: Ovo je momak (20) koji je iskrvario u Kruševcu krijući se od tate

Kako objašnjava izvor, Dejan se posvađao sa svojim ocem u kući, a nakon što ga je ovaj izbo nožem, Dejan je pobegao da se spase.

društevene mreže

Dejan Fazlija (20) iz Kruševca, koji je preminuo nakon što ga je, kako se sumnja, 26. avgusta otac izbo nožem, vodio se kao nestao dan i po, a onda ga je policija pronašla mrtvog kod jedne perionice u Kruševcu.

Kako objašnjava izvor, Dejan se posvađao sa svojim ocem u kući, a nakon što ga je ovaj izbo nožem, Dejan je pobegao da se spase.

"Sakrio se kod perioice od nasilnog oca. Uvukao se u zabačen neki prolaz, tako da ga prolaznici nisu mogli videti, a kako rođaci nisu znali gde je, prijavili su policiji nestanak. Policija je zajedno sa rođacima dan i po tragala za Dejanom, a onda je 27. avgusta po podne pronađeno njegovo telo", kaže izvor i dodaje da su se otac i sin kobnog dana posvađali, navodno zbog toga što mladić nije želeo da razgovara sa ocem, koji je i ranije bio nasilan.

"Tokom svađe, otac je zgrabio nož i zario ga sinu u stomak. Ranjeni mladić je otrčao iz kuće da se spase od nasilnika. Nažalost, iskrvario je nasmrt" - kaže sagovornik.

Izvor dodaje i da je pokojni Dejan imao problema sa ocem, s kojim nije lepo živeo. "Svađali su se u kući, Dejan nije želeo da razgovara sa ocem, večito je imao problema sa njim, otac je bio alkoholičar... I tog dana kada je izbila svađa, Dejanov otac je bio pijan, verovatno je i to uticalo na to da uzme nož i nasrne na sina", kaže izvor i dodaje:

"Dejan je sa ranom pokušao da pobegne od oca, sa poslednjim atomima snage je bežao niz ulicu i kad je stigao do jedne perionice u gradu, verovatno više nije imao snage, tu se sakrio i iskrvario, policija ga je pronašla u lokvi krvi".

Dejanov nestanak policiji je prijavila njegova majka, u strahu da mu se nešto desilo, cela porodica, pored pripadnika policije, krenula je u potragu za mladićem, međutim, nažalost, sve se završilo tragično.

"Kada je do nasilnog oca stigla vest da je Dejan preminuo od posledica ranjavanja, on je izvršio samoubistvo. Obesio se" - dodao je izvor.

BONUS VIDEO: Ubistvo u selu kod Žitorađe

This browser does not support the video element.

Ubistvo u selu kod Žitorađe  Kurir

(Mondo/Kurir)