"Rotšildi nisu više ono što su bili".

Ovo tvrdi prof. dr velimir Abramović u nedavnom intervjuu za Balkan info.

Prema njegovim rečima Rotšildi su sprečeni u pokušaju da oni kontrolišu haos na finansijskim tržištima. To je prof. Abramović povezao sa padom malezijskog aviona.

"U onom malezijskom avionu koji je pao su bila četiri Rotšildova programera. Oni su za Rotšilda trebali da naprave haos na finansijskom tržištu, potom da srede isti taj haos koji su sami napravili a da onda na osnovu toga počnu sve da kontrolišu. Ali avion je pao i to je sve prekinuto. Jednog Rotšilda su srušili u helikopteru, jednom su izazvali srčani udar i oni su skinuti sa scene. Oni više nisu ono što su bili", tvrdi Abramović.

On napominje da postoje četiri nivoa države – plitka, duboka, dublja i najdublja država.

"Plitka država su policija, vojska, političari. Duboka država je sloj milijardera, obaveštajne službe koje rade sa njima. Dublja država su religijske organizacije u kojima koren imaju i obaveštajne službe. Najdublja država je ona u koju spadaju planeri koji su van sistema. Tu su Rusi najbolji. Slušaju naučnike. Naučno otkriće i umetnički akt su na istom nivou. Naučno otkriće ne ide od obrazovanja već iz prosvetljenja. Najdublja država su azijska ezoterijska društva gde Rusi dominiraju. Rusi tako vladaju i Kinom. Rusi vladaju Kinom na dva načina, preko najdublje države i preko Belog lotosa", navodi Abramović.

Pojašnjava da je Beli lotos mandarinska organizacija koja je obezbedila spiritualnu podlogu za kinesku marksističku komunističku revoluciju Mao Cetunga.

"Tu je bio Ču Enlaj on je mandarin, dok je Mao Ce Tung bio crveni tong, čisti izvršilac svega toga. On je završio marksističko odeljenje jelskog univerziteta u Šangaju. Jelski univerzitet je samo za njega i još nekoliko kineskih marksista osnovao u Šangaju katedru za marksizam", naveo je Abramović.

Beli lotos kako ističe je staro taoističko tajno kinesko društvo.

"Oni spiritualno vladaju Kinom. A znate li ko je povezao Beli lotos i Ruse? Naš Sava Vladislavić, inače grof Raguzijski, kum Petra Velikog", tvrdi Abramović.

On ističe da je u okviru ruske elita Vladimir Putin samo jedan činovnik.

"Putin nije glavni, on je samo činovnik jednog aparata koji je nevidljiv. Iznad predsednika Amerike imate 42 nivoa informisanja. On nema pojma šta se dešava. Ne može jedan čovek da vlada Amerikom. Najdublja američka vlast je nezavisna od promene predsednika i promene administracije. Rusi ne samo sada nego i u svim bitnim istorijskim momentima ne povlače poteze u interesu ruskog naroda nego u interesu zauzimanja svetske vlasti", objasnio je Abramović.

(MONDO)