• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DETALJNA PROGNOZA DO KRAJA NEDELJE! Sveža jutra, topli dani a onda se spremite za PLJUSKOVE, jedan deo Srbije na udaru!

Autor Veljko Petranović

U petak, nakon još jednog vrlo svežeg jutra, u toku dana sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali bez velike vrućine. Vetar slab severni i severoistočni.

 Vremenska prognoza za petak 20 avgust 2021 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Minimalna temperatura od 8 do 16 stepeni, a maksimalna od 29 na severu do 32 stepena na jugu Srbije i u Negotinu. Pritisak oko normale.

U Beogradu nakon svežeg jutra, u toku dana vreme sunčano i toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 30°C.

Možda će vas zanimati

U Nišu nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 31°C.

Užički regionočekuje nakon još jednog vrlo svežeg jutra, u toku dana pretežno sunčano i prijatno toplo vreme sa slabim lokalnim razvojem oblaka popodne. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 30°C do 31°C, na Zlatiboru i Tari do 26°C.

U Vojvodini, nakon još jednog vrlo svežeg jutra, u toku dana sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali bez vrućine. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 29°C do 30°C.

U Novom Sadu nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 30°C.

U Subotici nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i toplo vreme. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 29°C.

Vreme narednih dana

U subotu pretežno sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka koji će biti jači samo na jugu Srbije gde su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale.

Minimalna temperatura od 11°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. U nedelju i ponedeljak sunčano i još uz temperaturu do 35°C. U utorak i sredu postepeno osveženje uz moguće lokalne pljuskove, najpre na severu Srbije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image