• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEKO BI OČEKIVAO SNEG U JANUARU, MI ČEKAMO SUNCE! I DALJE PRETOPLO VREME: Neće trajati još dugo, sledi OBRT

Autor Sara Gajić

Sunčano i vrlo toplo vreme na početku januara.

 Vremenska ptognoza za ponedeljak 2 januar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Drugog dana Nove godine, ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo za početak januara. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 19°C. U ređim oblastima gde se magla ili sumaglica duže zadrže biće malo hladnije, kao u Požeškoj kotlini. Na planinama vrlo toplo. Uveče suvo i relativno toplo. 

U Beogradu slične vremenske prilike. U toku jutra je moguća magla, pre svega u nižim delovima grada prema Aerodromu i Pančevu. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna oko 18°C. Uveče suvo i relativno toplo. 

U Nišu ujutru je moguća magla. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo i relativno toplo.  Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo u Užičkom kraju. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. Po kotlinama se može duže zadržati magla ili sumaglica uz hladnije vreme u tim oblastima. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo, oko 12°C na 1000 mnv.

Na teritoriju Vojvodine ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. Uveče suvo i relativno toplo. 

Vreme narednih dana

U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka. Očekuju se sunčani periodi uz umerenu oblačnost tokom dana. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 7°C, a maksimalna od 11°C do 16°C. U oblastima gde se magla ili sumaglica duže
zadrže biće malo hladnije. Uveče suvo toplo. 

U sredu i četvrtak, 4. i 5. januara malo hladnije uz prolazno naoblačenje sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu u sredu.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja Bg

Nasa Prognoze “ moze a i ne mora”, videcemo.

tole

Prokletstvo nikole petrovica 🤣🤣😂 Vreme ih ... da nema potrebe za uvozom struje jadnom i opljackanom narodu... samo znajte kolko god je lepo sada , u aprilu ce biti poplave katstrofa, čisto da neko pocne da cisti odvode i kanale

special image