• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRAVI ROLERKOSTER OD VREMENA! DO JUČE SMRZAVANJE, DANAS DO 19 STEPENI! Karambol cele nedelje - opet hladno, pa toplo

Autor Sara Gajić

Promenljivo vreme nas očekuje na početku radne nedelje.

 Vremenska prognoza 13 mart 2023 Izvor: Mondo/U. Arsić

U ponedeljak vedro. Ujutru je moguć slab mraz i ređa pojava magle po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u nedelju, navode meteorolozi u prognozama. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od - 5°C do 2°C, maksimalna od 14°C na jugu i jugoistoku do 19°C na zapadu Srbije, u Loznici. Uveče vedro. 

U Beogradu sunčano i znatno toplije nego u nedelju. Vetar slab južni i jugoistočni, krajem dana umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 1°C u centru, na obodu grada do -2°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h oko 9°C. U Nišu ujutru slab mraz. Tokom dana sunčano i toplije nego u nedelju. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko -2°C, a maksimalna 16°C. Uveče vedro. 

Mraz i ređa pojava magle po kotlinama u užičkom kraju. Tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u nedelju. Vetar slab južni ili istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije uz dnevnu temperaturu do 12°C na 1000 mnv.

Moguć slab mraz, u toku dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u nedelju u Vojvodini. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, maksimalna od 15°C u Subotici do 18°C po Sremu. Uveče suvo. Iste vremenske prilike u Novom Sadu i Subotici.

Vreme narednih dana

U utorak još toplije vreme i znatno iznad proseka za ovo doba godine. Tokom dana duži sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan jugoistočni. Pritisak u opadanju i ispod normale popodne. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 8°C, maksimalna od 18°C na jugu jugoistoku do 22°C na zapadu Srbije, u Loznici i Valjevu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 12°C.

U sredu zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom. U četvrtak razvedravanje, a zatim pretežno sunčano u drugoj polovini sedmice uz porast temperature i za naredni vikend oko 20°C.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image