• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLEĆE U PUNOM SJAJU! IDEALNO VREME ZA ŠETNJU I UŽIVANJE NA SUNCU: U ovim delovima Srbije biće najtoplije

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od 4°C do 8°C, a maksimalna od 15°C na jugu do 18°C na severu i zapadu.

 Vremenska prognoza sreda 12 april 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Duži sunčani periodi i suvo vreme tokom dana u većini krajeva. Samo je ujutru moguća slaba kiša ponegde na jugu Srbije. Popodne se očekuje lokalni razvoj oblaka uz retku pojavu kratkotrajne kiše na istoku Srbije. Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 15°C na jugu do 18°C na severu i zapadu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 11°C.

Beograd: Sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 11°C.

Niš: Umerena oblačnost sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Rano ujutru je moguća slaba kiša. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo.

Užički region: Sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i suvo vreme tokom dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari umereno oblačno sa sunčanim periodima i najviše oko 10°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka koji može usloviti retku pojavu kratkotrajne kiše popodne, pre svega u Banatu. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 16°C u Vršcu do 18°C na severozapadu i zapadu Vojvodine. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 10°C.

Novi Sad: Sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.

Subotica: Sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak sunčano i znatno toplije, u svim krajevima oko ili malo iznad 20°C u toku popodneva. Krajem dana umereno naoblačenje dolazi sa zapada. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, krajem dana u južnom Banatu u pojačanju. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 8°C, a maksimalna od 20°C do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 11°C do 16°C.

U petak i za vikend vrlo promenljivo vreme sa smenom kišnih i sunčanih intervala uz moguće lokalne pljuskove i postepeni pad temperature. U subotu i nedelju znatno svežije. Početkoom iduće sedmice se nastavlja promenljivo i nestabilno vreme.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image