Meštanin Begaljice kod Grocke u Beogradu, čestitao je praznik svojoj porodici i prijateljima na nesvakidašnji način. Deda Raša je na svom Fejsbuk profilu, čestitao svima Uskršnje praznike tako što je slikao i objavio "najnoviji audi KU 8 elektronik", kojeg je dovezao njegov unuk.

"Naš unuk Đjorđe stigao iz Beča sa najnovijim Audijem KU 8 elektronik. Prvi koji je stigao sa ovakvim autom. Nije skup, vrednost 126.000 evra. Došao da proslavi sa njegovom bakom i dekom Uskršnje praznike i da dočeka vaskrsenje Isusa Hrista..." napisao je Raša ispod objave na svom Fejsbuk profilu.

Onda je iznad objave, dodao još par reči, kako bi ostalo upamćeno da je upravo njegov unuk nešto uradio prvi u naselju."Dovezao ga je moj unuk Đorđe. Nije važno za kasnije važno je ko ga je prvi dovezao za sve rođake kumove i prijatelje", napisao je Raša, ponosan na svog unuka i srećan zbog njegovog dolaska.

Objava deke izazvala haos na mrežama

Deda Rašin status izazvao je brojne reakcije, jer se njegova objava brzinom svetlosti zavladala društvenim mrežama."Vaistinu Audi KU 8 Elektronik", "Prvo sam pomislio da je oglas za auto, a ono samo kur*enje", "Odavno treba na Fejsbuk porez uvesti", "Ja imam 3 takva, jedan za vikend, jedan vozim redovno a jedan da pokažem komšijama kad vozam ova dva, nije skup", "A dobro, šta znam, stariji ljudi, ponosni su na svog unuka", "A lako je nama tako da gledamo, možda je nekoj starijoj osobi koja nije imala puno u životu milo sto je njihov unuk uzeo nesto sto oni smatraju svemirskim brodom, neka ga", "U ime oca i sina i svetog audija", bili su samo neki od komentara na ovu smešnu "čestitku" ovogodišnjeg Uskrsa.

(MONDO)