• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEPO I SUNČANO VREME SVIMA STAVLJA OSMEH NA LICE! Nažalost neće dugo potrajati, evo kada nam se kiša ponovo vraća

Autor Sara Gajić

Početak vikenda biće sunčan sa razvojem oblačnosti.

 Vremenska prognoza za 22 aprila 2023 Izvor: Mondo/U. Arsić

U subotu duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka, stoji u vremenskoj prognozi. Na istoku Srbije će biti oblačnije sa kišom povremeno i lokalnim pljuskovima, pre svega u Timočkoj Krajini. Šansa za kratkotrajnu kišu postoji popodne i u jugozapadnim i južnim predelima Srbije. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 18°C do 21°C. Uveče je samo u Timočkoj Krajini moguća kiša. 

Sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka u Beogradu uz vrlo malu šansu za kratkotrajnu kišu popodne. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna do 20°C. Uveče suvo.  Slično i u Nišu sa sunčanim periodima i malom šansom za kratkotrajnu kišu popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna do 19°C. Uveče suvo.

U užičkom kraju popodne postoji manja šansa da iznenadi kratkotrajna kiša. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa moguće malo kiše i najviše oko 12°C na 1000 mnv. Na jugoistoku Banata će biti oblačnije sa mogućom kišom povremeno na tom području. Na zapadu i severu Vojvodine suvo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 19°C do 20°C. Uveče suvo. Slično vreme u Subotici i Novom Sadu.

Vreme narednih dana

U nedelju toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova na jugozapadu Srbije. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 24°C. Uveče su mogući pljuskovi na zapadu Srbije. 

U ponedeljak nestabilnije i promenljivo oblačno vreme sa češćom kišom i lokalnim pljuskovima. U utorak i sredu malo svežije sa povremenom kišom. U drugoj polovini iduće sedmice sve više sunčanih sati i porast temperature pred 1.maj.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image