• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DIVNO PROLEĆNO VREME ZA DRUGI DAN VIKENDA! Provedite što više vremena napolju jer uskoro stiže OBRT

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od 4°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 24°C, u Negotinu oko 18°C.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova na jugozapadu Srbije i ponegde na krajnjem istoku i jugoistoku. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 24°C, u Negotinu oko 18°C. Uveče su mogući pljuskovi na zapadu Srbije. Temperatura u 22h od 11°C do 15°C.

Beograd: Duži sunčani periodi i toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 15°C.

Niš: Sunčanije i toplije vreme uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna do 22°C. Uveče suvo.

Užički region: Toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab južni i istočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 21°C do 23°C. Na Zlatiboru i Tari toplije i promenljivo oblačno i najviše oko 17°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 21°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 15°C.

Novi Sad: Duži sunčani periodi i toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 14°C.

Subotica: Duži sunčani periodi i toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna do 21°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 13°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak promenljivo oblačno nestabilnije vreme sa češćom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, najpre na zapadu i severu Srbije. Pre podne na jugu Srbije sunčani periodi i vrlo toplo, a popodne i na tom području pljuskovi. Vetar umeren južni i jugoistočni, a na severu i zapadu Srbije u skretanju na zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 18°C u Subotici do 25°C na jugu Srbije. Uveče se očekuje kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 10°C do 15°C. U utorak i sredu svežije sa povremenom kišom. U drugoj polovini iduće sedmice sve više sunčanih sati i porast temperature pred 1. maj.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image