Na društvenim mrežama objavljena je fotografija koja je, kako se navodi, nastala u Novom Sadu. Na njoj se vidi kako je vozač bahato parkirao džip marke "audi" tako da je zauzeo čak dva mesta. 

Fotografija je objavljena na Instagram stranici nsvoznje, uz kratak opis: "Lagano". Parking je, kako se vidi na fotografiji, vrlo uredno označen. Bele linije jasno pokazuju kako treba da se parkira vozilo. Međutim, na osnovu načina na koji je vozač parkirao džip, može da se zaključi da njemu bele linije ništa ne predstavljaju. 

Vozač je odlučio da "audi" parkira na dva parking mesta. Često se dešava da vozači zauzmu dva mesta tako što ne stanu u okviru linije. Međutim, ovaj vozač je otišao "korak dalje". On je džip parkirao tako što je stao pod uglom ne obraćajujući pažnju na to da je zauzeo dva mesta. Gotovo svi vozači u Srbiji znaju da je skoro nemoguće da se pronađe parking i da je bitno da vozači ostavljaju vozila kako je propisano. 

Međutim, ovog vozača taj problem uopšte, kako se čini, ne zanima. Jedan korisnik je napisao komenatar: "Kod nas u Nemačkoj nema toga, nego te lepo sačeka i naplati za bahatost, ili kako se već kaže u Srbiji!".

(MONDO)