• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEOGRAĐANI, EVO KADA SE OTVARAJU GRADSKI BAZENI! Temperatura će ići i do 35 STEPENI, građani jedva čekaju da se "BRČNU"

Autor Jana Desovski

Ove nedelje će temperature ići i do 35 stepeni, a svi Beograđani se pitaju kada će početi kupališna sezona na bazenima.

 Otvaranje bazena 2023 Izvor: printscreen/youtube/light2tube

Mnoge zanima kada to počinje sezona kupanja na gradskim bazenima, kao i da li će kartice za ulazak na kupališta moći da se uzmu i kada počne sezona. Sezona za bazene u Srbiji trebalo je da počne 15. juna i da traje do 15. septembra, ali s obzirom na loše vremenske uslove sezona se pomera za 19.06.2023 na većini bazena u Beogradu.

Sportski centar "Olimp", 25. maj, Sportski centar Novi Beograd (11. april) i drugi bazeni su odložili svoju kupališni sezonu i objavili to na svojim sajtovima. Dodali su da će bazeni raditi svakodnevno od 7.00 do 19.00 časova, kada vremenski uslovi to dozvole. Ove nedelje će biti i do 35 stepeni prema najavama RHMZ-a, pa se očekuje da će Beograđani moći da se osveže na bazenima.

Takođe kartice mogu da se uzmu i kada počne sezona i trenutno nije vremenski ograničeno do kada možete da ih nabavite. Kartice za bazene se preuzimaju u opštinama na posebnim šalterima grada Beograda i mogu da ih, uz lična dokumenta, dobiju samo oni koji imaju prebivalište u Beogradu. Podsetimo, ove godine građani Beograda neće morati da se brinu o tome koliko koštaju karte za ulazak na bazen, jer je za baš sve ulazak na bazen besplatan.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nebojša

Ja na koštnjak odem barem 30 popodnrva za sezonu 2-3 sata dovoljno za relaksaciju i opuštanje. Ali nikada nisam išao Sredom i vikendom. Sredom su djaci ulazili na knjižicu pa se nije moglo ući u bazen od gužve. Ove godine teško da ću ići jer cenim da će biti gužva. Kakva će higijena biti to je tek pitanje.

mirko

@Nebojša Na Kosutnjaku je uvek haos, gomila decurlije.. Ne pamtim kad sam isao tamo zadnji put.

Vlada

Da, neki jedva cekaju, a neki zbog besplatnih karata sigurno necemo ici ove godine... nikada nije gluplja ideja stigla. Osim mozda ove sa gradskim prevozom.

special image