• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS PRIJEMNI ZA UPIS NA FON: Evo šta sve treba da znate ako vas zanima ovaj fakultet

Autor Katarina Saičić

Već godinama unazad Fakultet organizacionih nauka u Beogradu jedan je od najtraženijih na celom beogradskom univerzitetu, gde se za jedno mesto prijavi i više od pet kandidata.

 Upis na FON 2023 Izvor: LStockStudio/Shutterstock

Ako želite da upišete ovu visokoškolsku ustanovu, nemate mnogo vremena da se premišljate budući da danas počinje prijemni za upis! Na sajtu FON-a objavljeni su detalji celog upisa, a prijemni ispit iz matematike za sve zainteresovane polaže se danas od 10 do 13 sati na Beogradskom sajmu. 

Izvor: upis.fon.bg.ac.rs/PRINTSCREEN

"Prijemni ispit iz matematike se polaže u utorak, 27. juna na Beogradskom sajmu, Bulevar vojvode Mišića 14 – Hala 1 i Hala 4. Kanadidati su u obavezi da se pojave ispred hale u kojoj su raspoređeni najkasnije do 8:15 i da sa sobom obavezno ponesu: identifikacioni dokument (ličnu kartu ili pasoš) i prijavu na konkurs. Preporučuje se kandidatima da sve ostale lične stvari (torbice, rančeve, mobilne telefone, satove i sl.) ne nose sa sobom. Prijemni ispit iz matematike počinje u 10.00 sati.", navodi se na sajtu i dodaje da će rešenja testa iz matematike biće objavljena do 18 sati na sajtu Fakulteta. 

Izvor: upis.fon.bg.ac.rs/PRINTSCREEN

Pored matematike, zainteresovani polažu i Test opšte informisanosti, koji se polaže u sredu 28. juna 2023. od 10. do 10:45 sati, a rezultati tog ispita biće objavljeni istog dana do 21 sat. 

Preliminarna rang lista primljenih kandidata biće objavljena u sredu do 14 sati i na nju mogu da se podnesu žalbe Centralnoj komisiji. Na sajtu FON-a objavljeno je i da će konačna rang lista izaći 1. jula 2023. do 21 sat nakon čega se očekuje upis. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image