• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USKORO POČINJE "DRINSKA REGATA", A CENE SMEŠTAJA U BAJINOJ BAŠTI PAPRENE! Idu i do 9.000 dnevno, jedno je potpuni šok

Autor Ivana Vlajković

"Drinska regata" će se ove godine održati od 19. do 23. jula u Bajinoj Bašti.

 Drinska Regata Izvor: Youtube/printscreen/Primus Prima/BELI BOMBARDER

Manifestacija "Drinska regata" ove godine će se održati od 19. do 23. jula u Bajinoj Bašti na reci Drini. Kako se navodi, sadržaj će biti raznovrstan, a očekuje se da će ovo mesto u Srbiji u tim danima posetiti veći broj ljudi. 

Mnoge zanima koliko košta smeštaj u Bajinoj Bašti u danima kad će se održati manifestacija. Prema podacima sa poznatog sajta, i dalje ima slobodnih mesta u apatmanima i hostelima, a cene se kreću od 1.400 do 9.000 dinara po osobi za noćenje. 

Cene zavise od mesta gde se apartman nalazi kao i od toga šta je uključeno u ponudu. Najjeftiniji smeštaj od 1.400 dinara nalazi se u hostelu koji je smešten 800 metra od centra Bajine Bašte. Kako se navodi, plaća se krevet koji se nalazi u šestokrevetnoj sobi za ženske osobe. 

U jednom apatmanu koji se nalazi 150 metara od centra Bajine Bašte smeštaj košta oko 3.500 dinara dnevno. U cenu je uključen apartman sa dve spavaće sobe sa ukupno pet kreveta. Smeštaj ima i zasebnu kuhinju i kupatilo. Smeštaj takođe može da se nađe i po ceni od oko 6.500 dinara, a koji je udaljen oko 100 metara od centra Bajine Bašte. 

U cenu je uključen i doručak, a smeštaj je jednosobni apartman sa jednim krevetom. Smeštaj od oko 9.000 dinara nalazi se u apartmanu koji je od centra udaljen 150 metara. Ima dve sobe sa dva velika kreveta, kako se navodi na sajtu. U cenu je uključen i doručak. 

Besplatan veliki spust

Inače, ove godine se kotizacija za čamce ne naplaćuje, tako da je veliki spust na "Drinskoj regati" (zakazan za 22. jul 2023. godine) besplatan. Svi sadržaji na "Drinskoj regati su besplatni", osim ulaznica za koncerte na "Most Fest-u". Cena karte (Most Fest paket ulaznica) važi za obe večeri festivala (21. i 22. jul 2023. godine), a karte za pojedinačne koncerte biće moguće kupiti samo na dan održavanja koncerta.

Što se tiče Most Fest dnevne karte cena karte važi za jedno veče festivala (21. ili 22. jul 2023. godine), a biće je moguće kupiti samo na dan održavanja koncerta. Tokom prvog dana manifestacije "Drinska regata", 19. jula, u Bajinoj bašti biće postavljen veliki broj izložbenih štandova na glavnom šetalištu. Uveče će na gradskom trgu najmlađi moći da uživaju u zabavnom programu koji je kreiran specijalno za njih. 

Sledećeg dana, 20. jula održaće se takmičenje u pripremi riblje čorbe u Perućcu. Takmičenje će se održati kod reke Vrelo koja je i najkraća u Srbiji. Trećeg dana, 21. jula biće održani koncerti. Na izletištu Rača pored Drine nastupaju najpoznatije muzičke zvezde pop i folk muzike sa ovih prostora. Ove godine nastupaju Peđa Jovanović i Saša Matić.

Poslednji dan Drinske regate, 22. jul, rezervisan je i za glavni deo, a to je spust Drinom. Evidentiranje plovila i učesnika, kao i spuštanje plovila održava se do 10.30, a u 11.00 je početak spusta. Uveče, od 21.00 održaće se Most Fest na plaži Rača.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:19
ŠTA TREBA OBAVEZNO DA PROVERIMO PRED PUT?
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav

Ne propustamo regatu! Najjaca manifestacija u zemlji, kakva Guca, ko nije bio na regati ne zna sta propusta.. Svaka preporuka za otici, aktivan odmor, sjajna zabava, odlican program i prelepa priroda! 2 dana regate vrede kao 7 dana Grcke :)

hm

Bolje sto je jedno potpuni šok, nego da su dva

DR eco

''krivac'' za tako visoke cene je naravno rat u Ukrajini, a kobi drugi pa bio? Treba bojkotovati sve pa da vidimo sa tim cenama dokle će stići. Svako tržište diktira odnos ponude i tražnje!!!

special image