• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BE THE RECYCLING SUPERSTAR na EXIT festivalu od 6. do 9. jula 2023.

Izvor Promo

Već treću godinu zaredom, kompanije HEINEKEN Srbija i Ekostar Pak zajedno doprinose podizanju ekološke svesti među posetiocima festivala, pre svega mladim ljudima.

 BE THE RECYCLING SUPERSTAR na EXIT festivalu od 6. do 9. jula 2023. Izvor: Promo

Uz slogan BE THE RECYCLING SUPERSTAR svaki posetilac može biti Superstar, tako što će voditi računa o svom otpadu i, adekvatnim odlaganjem plastičnog otpada, doprineti da se on kasnije upotrebi kao resurs i na taj način doprinesu smanjenju zagađenja životne sredine.

Svi posetioci, koji na vidno istaknutim reciklažnim stanicama za vreme festivala donesu sedam praznih plastičnih ambalaža (plastičnih čaša/PET flaša), zauzvrat će dobiti besplatno omiljeno Haineken Silver pivo. Tri HEINEKEN Srbija / Ekostar Pak reciklažne stanice možete pronaći kod Akademije, Explosive šanca i kod Fusion bine.

Pozivamo vas da kod Akademije posetite posebno kreiran ekološki kutak koji se sastoji od dve sfere - planete od biljaka, simbola prirode i zdrave životne sredine i planete od plastičnih ambalaža, koja nas podseća da neadekvatnim odlaganjem plastike ugrožavamo našu budućnost. Deljenjem fotografija ekološkog kutka na društvenim mrežama uz oznaku #betherecyclingsuperstar doprinosite da zajedno širimo svest o značaju ekologije i ističemo koliko je važno da svi vodimo računa o pravilnom odlaganju otpada i čuvanju životnog okruženja.

U dobroj atmosferi, uz omiljene bendove, mislite i na ekologiju, svoju budućnost i budućnost novih generacija.
EXIT festival nastavlja da razvija svoje aktivnosti kroz platformu Green EXIT u saradnji sa kompanijama Ekostar pak, @heinekenrs #BallPackaging i @svaka.limenka.se.racuna_srbija.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image