• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJJEFTINIJE DESTINACIJE ZA "LAST MINUTE" LETOVANJE: Ako ste brzi, na more možete za 129 evra, a i AVIONOM su top ponude

Autor Katarina Saičić

Ako ste se u poslednji čas odlučili da pobegnete od vrućine na more, donosimo vam ideje gde da povoljno otputujete preko last minit opcija u agencijama.

 Last minute ponude 2023 Izvor: Profimedia

Jedne od natraženijih last minit destinacija su uvek popularne Turska, Grčka, Egipat i Tunis. Evo za koliko novca u proseku možete otputovati do tih zemalja, ako planirate odmor u poslednji čas i želite da iskoristite last minute opcije. Na sajtu "Last minute ponude" ima dosta ponuda za razne najpopularnije destinacije, a ovo su samo neke od njih.

Turska ultra last minit

Ako vas zanima Turska, za ultra last minute za polazak 16. jula autobusom u Kušadasi treba da izdvojite 129 evra, za smeštaj i prevoz. Problem je samo što imate jedan dan da se spremite za polazak, ali ako ste brzi možete iskoristiti povoljan aranžaman.

U Turskoj se nudi i mesto Side i to avionom sa polascima 15, 16, 19. i 22. jula za 7, 10 ili 11 noćenja po ceni od 929 evra, sa uračunatim transferima i aerodromskim taksama. Jedino što je cena za ovaj aranžman najjeftinija 15. jula, a več od 16. jula su cene malo veće. 

Izvor: youtube/best beaches and cities/screenshot

Grčka ostrva za male pare

Za ljubitelje Grčke, postoji i ponuda od 44 odsto popust za ostrvo Krf u Grčkoj za polaske 25. jula, ali i 3. pa onda 12. i 25 avgusta. Ti aranžmani autobusom koštaju 189 evra za devet noćenja u smeštaju bez hrane.

Izvor: YouTube/Printscreen/ windrides

Pored toga, u Grčkoj se kao ultra last minute nudi i Skijatos za 312 evra, ali su polasci 16. jula i može se birati pet, 10 ili 15 noćenja od čega zavisi i cena. Ta ponuda je za put autobusom i prevoz trajektom sa smeštajem, ali bez hrane.

Povoljan i Egipat  

Povoljne ponude postoje i za Egipat, ali najjeftinije su naravno one za ultra last minute polaske. Pojedine morate planirati bukvalno danas ili sutra, a za polaske planirane za nedelju i dve od sad morate ipak izdvoijiti malo veću sumu. Tako za destinaciju Almaza Bej u Egiptu za polaske 16, 23. i 30. jul ima ponuda sa 22 odsto popusta po ceni od 878 evra za sedam all inclusive noćenja sa avionskim prevozom, transferima i taksama. 

Izvor: Profimedia

Pored toga, možete povoljnije otići i u Šarm el Šeik, ako krenete 16. jula u hotel Sharm Holiday 3*. Avio prevoz, aerodromske takse, transfere i 10 all inclusive noćenja platićete 638 evra po osobi, a stara cena bila je 814 evra.

Tunis sa popustom

Koga zanima Tunis, tamo može otići u sklopu Last minute ponude u Monastir sa popustom do 17 €! Nudi se avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 10 all inclusive noćenja u hotelu Esplanade City Beach by One 4* za 792 € po osobi za polazak 17. jula. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:44
Cene na Tasosu
Izvor: Tiktok/nikana.gr
Izvor: Tiktok/nikana.gr

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

.

Ради ли неко нешто у овој држави или се сви излежавају на плажама? Сви би да иду на летовања и зимовања, сви би да имају кола, сви би хтели да имају маркирана обућу и одећу, и онда сви кукају како немају паре и како лоше живе. Људи су се страшно размазили.

Nikola

@. Druze, taj sloj ljudi se nekada zvao srednji stalez. Najmnogoljudnija zajednica u yemlji. Znacilo je da si mogao od rada koji je bio 8 sati dnevno da ides na more, zimovanje i da zivis skromno. Sada u ovo vreme je u ponudi milion gluposti koje kupujemo a realno nam netreba i eto gde odu pare. Ako ti smatras u danasnje vreme nekog ko ide na more, zimovanje nekim bogatasem onda nesto nije ok u tvom razmisljanju. Secam se 80-tih godina, za sve smo skromno imali, pa cak i za firmirane farmerke. Nismo bili besni ali smo imali sve sto nam je trebalo. Trazili smo kapitalizam i robovlasnistvo i eto nam ga sad.

Riki kiki

Nikaki to nije popus

special image