U Srbiji posao manikira uglavnom obavljaju žene, a mesečno mogu da zarade i više od 2.000 evra. P'osla uvek ima jer veliki broj pripadnica lepšeg pola voli da ima uredne nokte. Oni koji redovno posećuju manikira sve se više čude novim pravilima koja se uvode. 

Tako je jedna manikirka iz Novog Sada napisala nova pravila zakazivanja termina, koja su napravila buru na mrežama i izazvala su veliku reakciju ljudi. Odmah se njena objava sa Instagram stranice našla i na Tviteru i postala je tema dana. "Najveća novina je da će zakazivanje termina telefonom, porukom, Viberom, Instagramom i golubom pismonošom biti naplaćeno 50% više od 1. avgusta. Svaki termin koji se zakaže na terminu (znači došla si na nokte i odmah zakazuješ termin sledeći će biti naplaćen po redovnom cenovniku, to ćemo zvati popust za lojalnost)", glasi objava.

U opisu objave je pisalo: "Koji je đavo više sa ovim noktarkama, bože me sačuvaj", a komentari ispod objave su se samo nizali jer nisu mogli da shvate koja je poenta ovakvog zakazivanja, kao i šta ako neko dođe prvi put na termin, da li je onda isto 50 posto veća cena.

Objava, Salon, Manikir
Instagram/printscreen 

"Tačno joj nikad više ne bih došla. Razumem da se plati termin koji se propusti, ali ovo je neviđeni bezobrazluk", "Ali ko zakaže putem instagrama ili vibera 50% više... zamisli ti nje", "Nadam se da se šali", "Poznajem jednu koja isključivo ovako radi unazad par godina i drugačije se ne može upasti kod nje. A inače ako se zakazuje prvi put, potrebno je i po par meseci na termin, jer je prezauzeta, iako ima niz (iritirajućih) pravila koja se moraju još poštovati prilikom dolaska", "Kakav popust za lojalnost kad ti naplati punu cenu", glasili su komentari.

BONUS VIDEO:

Anđeoski nokti Instagram/betina_goldstein

 (MONDO)