• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OČEKUJU NAS OBILNE SNEŽNE PADAVINE! Stigla prognoza za zimu, donosi veliko iznenađenje (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Meteorolog Ivan Ristić je na svom "Fejsbuk" profili najavio kakvo vreme nas očekuje narednih dana, a otkrio je i kakva će bizi predstojeća zima u Srbiji.

 Vremenska prognoza za zimu 2023  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Meteorolog Ivan Ristić je na svom "Fejsbuk" profili najavio kakvo vreme nas očekuje narednih dana, a otkrio je i kakva će biti predstojeća zima u Srbiji. Navodi da nas čekaju velike snežne padavine u periodu od decembra do februara.

"U periodu od decembra do februara u Srbiji nas čekaju obilne snežne padavine. Možda ima nade i za nas koji volimo sneg, ECMWF najava obilnih snežnih padavina u Srbiji tokom predstojeće zime. Model pokazuje da će biti dosta snega u Srbiji, ali i u našem regionu. Ono što je zanimljivo i što je zapravo i retkost je da u Americi neće biti mnogo snega. Prošle godine ovaj model nije predviđao snežne padavine za Evropu, ali ih je bilo što se tiče Amerike. Sada pokazuje da ćemo mi imati dosta snega", rekao je Ristić.

Takođe, otkrio je i vremensku prognozu za naredne dane. "U nedelju prolazno naoblačenje sa slabom kišom i manje osveženje, zatim ponovo postepeno toplije usled premeštanja apolona afričkog anticiklona prema nama. U noći izmedju srede i četvrtka, 4. i 5. oktobra sa pojačanim severozapadnim vetrom stiže zahlađenje temperatura u padu za 10 stepeni Celzijusa", naveo je Ristić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:06
"ODUZIMANJE DOMA LJUDIMA U IZVRŠNOM PROCESU JE NEUSTAVNO" Aktivista objašnjava zašto dužnici ne smeju da se isteruju na ulicu
Izvor: kurir televizija
Izvor: kurir televizija

(MONDO/Kurir)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mkg

Budite uporni, pred svaku zimu najavite puno snega. Možda vam se jednom i posreći.

special image