Održano  je četvrto izvlačenje dobitnika stanova u Beogradu u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Biljana Bakić iz Čajetine dobila je stan u Beogradu. U igri je bilo više od 92 miliona dodeljenih kodova. Poslednji dodeljeni kod je EE795138. Registrovano je 507.636 naloga.

Drugi stan je dodeljen Aleksandaru Ljubiću sa Novog Beograda.

U izvlačenju dva trosobna stana pomogli su višestruki šampion Srbije u skoku udalj Strahinja Jovančević.

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" trajaće do 8. juna 2024, a četvrto izvlačenje je održano večeras. U trećem izvlačenju prošle subote, izvučeni su dobitnici trosobnih stanova u Beogradu – Maja Cerović i Marko Gatalo. Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu – u svakom od pet izvlače se po dva stana.

Fiskalni računi uneti do 12 časova imaju pravo da učestvuju u izvlačenju!

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine. Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku "AA(A)000000". Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa boravištem u Srbiji

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga - primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

BONUS VIDEO: Uhapšen zbog pokušaja prevare u igri Uzmi račun i pobedi

Uhapšen zbog pokušaja prevare u igri Uzmi račun i pobedi FoNet/MUP

 (Mondo/M. Š.)