• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

180€ ZA 10 DANA NA "MALDIVIMA EVROPE" Srbima je postala nova omiljena destinacija, a ni all inclusive nije skup

Autor Jana Desovski

Srbi masovno rezervišu letovanja u Albaniji.

 Cene Albanija 2024 Izvor: YouTube/Screenshot

Albanija je postala omiljena destinacija srpskih turista i već nekoliko godina zaredom vlada veliko interesovanje za letovanje u ovoj državi. Mesta poput Drača, Ksamila i Sarande postala su izuzetno popularna za letovanje, a Albaniju danas nazivaju 'Maldivi Evrope' zbog niskih cena ponuđenih usluga, ali i prelepog kristalno plavog mora.

MONDO je istražio kakve su cene ove godine. Za hotel koji ima četiri zvezdice u periodu od 01.07.2024. - 16.09.2024. godine platićete 69 evra po osobi po danu. U ponudu je uključen doručak i ova ponuda se odnosi na dvokrevetnu sobu. Hotel ima i bazen kao i spa centar i privatnu peščanu plažu sa ležaljkama i suncobranima.

Za sličnu ponudu u Sarandi ćete platiti nešto više. U pitanju je takođe hotel sa četiri zvezdice, sa privatnom plažom i suncobranima. Takođe ima bazen i spa, uključen je i doručak, a cena je 123 evra po osobi po danu. Cena se odnosi na period od prvog jula do prvog septembra.

Ono što nije uključeno u obe ove ponude jeste prevoz, tako da su ovo cene bez prevoza koji morate sami da organizujete.

Izvor: Rina

Ponuda koja je raspametila jeste definitivno all inclusive ponuda u Draču za hotel od pet zvezdica. Cena je 74 evra po osobi po danu, a uključeno vam je baš sve. Počevši od hrane, pića, pa sve do ležaljki i užina na plaži. Hotel poseduje i parking, a prevoz nije uključen u cenu.

Od onih pristupačnijih ponuda može da se nađe hotel u Ksamilu sa tri zvezdice. Hotel se nalazi na samo 300 metara od plaže Ksamil, a cena je 28 evra po osobi po danu. Uključen je u cenu i doručak. U hotelu sa tri zvezdice u Sarandi možete da letujete za 300 evra 10 dana.

Takođe je uključen i doručak, ali prevoz morate sami da organizujete. Najjeftinija ponuda na koju smo naišli jeste letovanje u Albaniji u oktobru. Za 180 evra možete da letujete 10 dana u Ksamilu. Soba je sa pogledom na more i hotel ima četiri zvezdice. Blizu je plaže, ali ne poseduje bazen.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:23
ALBANIJA VAPI ZA SRPSKIM TURISTIMA: Naši građani preneli iskustva sa letovanja na albanskom moru, evo kako su se proveli!
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 32

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Мирјана

Све је то лепо, али не бих. Погледајте извештај који Европска комисија за испитивање квалитета воде износи сваке године пред почетак сезоне. Колико је море у Албанији прљаво, препуно бактерија. Грчка је мој фаворит!

Olivera

Ja bih ovim nasima koji tamo letuju organizovala kao jednodnevnu ekskurziju posetu i obilazak zute kuce.

АЛЕКС

Немојте ни да идете!Албанија и без вас има веома велики број туриста,предивне плаже и топло море. Добри су домаћини. Велики број Срба иде јер нема предрасуде које ви имате. Зато не убеђујте друге да не иду. Ко је био зна какво је и сигурно ће пожелети да опет оде.

special image