Oštro!

PEĐOLINO O SLUČAJEVIMA ZLOSTAVLJANJA: Nokautirao sam pedofila u autobusu, dirao je dete, sastavio sam ga sa zemljom

Autor Branka Bajić

"Radim s decom 38 godina, imam pravo da govorim na ovu temu"

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Čuveni dečji voditelj Predrag Vuković Peđolino osvrnuo se na slučaj Miroslava Mike Aleksića, o kojem se danima priča u zemlji i regionu.

Istraga je u toku, a brojne javne ličnosti progovorile su na ovu temu i podržale mlade glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, kao i ostale devojke koje su Aleksića prijavile policiji.

Peđolino je napomenuo da nikada nije podržavao Mikine metode u školi glume "Stvar srca".

"Mnogi roditelji su tamo gurali decu da bi posle imali "prođu" na FDU, gde radi Mikina žena. Nikada svoje dete ne bih upisao u školu u koju ne mogu da dođem posle časa i razgovaram sa učiteljem, profesorom. Srećan sam što svoju ćerku nisam vodio kod Aleksića, već u školu glume kod Snežane i Neše Nenadovića. Sa njima sam razgovarao posle svakog Jelisavetinog časa glume i to tako treba", rekao je na tu temu.

Mika Aleksić
Izvor: YouTube/Screenshot/StudioB

Takođe je otkrio i da je jednom prilikom, kako tvrdi, pretukao pedofila u autobusu.

"Lično sam nokautirao jednog pedofila koji je u prevozu uhvatio devojčicu za du*e. Sastavio sam tog čoveka sa zemljom. Drago mi je što sam tako postupio i uvek ću da zaštitim decu. Užasno mrzim i pedofile i silovatelje, jer su bolesni i treba ih izolovati. Ne daj Bože da ikada sretnem Miku ili nekog takvog...", izjavio je, a na kraju podržao glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, koje su istupile u javnost i optužile Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

"Radim sa decom 38 godina i imam prava da govorim na ovu temu. Apsolutno podržavam sve Aleksićeve žrtve. Svi znamo ko je Milena Radulović - ona ima imućne roditelje i ne mora da juri koru hleba i nema razloga da bilo šta izmišlja. Učinila je jedno veliko delo za sve, spasila je neke buduće generacije. Sasekla je namere svakog silovatelja", istakao je Peđolino.

(MONDO/Informer)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.