Društvo

ŠOK INTERVJU IZBACIVAČA IZ POZNATOG BG KLUBA: Oliver pretio, Šešelja sam čuvao, Kristijana sam vratio a BAKU PRASETA...

Autor Petar Latinović

Radio je na ulazima klubova i tako upoznao mnoge poznate žestoke momke sa beogradskog asfalta.

Izvor: Printscreen/Pink TV/MONDO/Stefan Stojanović/YouTube/Baka Prase/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Milorad Tomić - poznato ime svima onima koji su nekada dolazili u čuvenu diskoteku "TP". Radio je na vratima kluba kao obezbeđenje. Bavio se sportom a osim što je radio u klubovima, jedno vreme je bio i telohranitelj Vojislava Šešelja.

Prisećajući se tog vremena ispričao je kako nije dozvolio Kristijanu Goluboviću da uđe u diskoteku. I to dva puta.

"Pa šta da ti kažem o Kristijanu. Dolazili su on i Džimi u “TP”, bili su klinci. Bili su nepoznati, ali Kristijan je već krenuo da zavodi red po gradu. Ali u “TP” jednostavno nije moglo da se uđe. Tako da on i Džimi dva puta nisu ušli kad sam ja bio na vratima. Možda se on toga sad ne seća, ali tako je bilo", priča Tomić.

 On je u intervjuu za Balkan Info rekao da je bio dobar drug sa Kristijanovom sestrom, Kristinom.

"Ona je bila divna i lepa devojka. Dolazila je iz drugarskih namera kod mene u “TP” i pomagala mi oko garderobe. Bila je atraktivna, zgodna i lepa. I kada treba da se nekome ogrne kaput, a ogrne mu Kristina a ne ja, taj neko ostavi Kristini 20 puta više nego što bi ostavio meni", ispričao je Tomić.

I pored toga što je bio dobar drug sa njom, kako kaže, Kristijana nije mogao da pusti u diskoteku jer se nije uklapao u ambijent.

"Onda mi je Kristina jednom rekla da je Kristijan poručio – Reci onoj pi.ki nabildovanoj da ću da ga upucam.

- Dobro bre Kristina to ti je brat, nemoj sad da mi dolaziš sa takvim pričama.

Nije došao da me upuca. Ali, da je Kristijan nastavio tim putem kada je pucao u Mažestiku mislim da bi on poslao novi Ranko Rubežić."

Kako kaže u diskoteku su dolazile mnoge poznate ličnosti. Oliver Mandić mu je ostao u posebnom sećanju.

"Dolazili su Oliver Mandić, Peđa D Boj, Željko Bebek, Frano Lasić. Jednom nismo hteli da pustimo Olivera jer nije bilo prostora. Ali on je zapeo da uđe po svaku cenu.

- Sačekaj čoveče da neko izađe, pa ući ćeš. Evo 20 ljudi čeka ali ti ćeš ući prvi, samo sačekaj da neko izađe.

- Ja ću sebi da nađem dva kvadratna santimetra.

I onda je počeo da preti da će da dođe Giška… A Giška bio u zatvoru preko, nije ni mogao da dođe. Posle smo ga pustili kad se oslobodilo mesto", rekao je Tomić.

Pored ovog posla, jedno vreme Tomić je bio i obezbeđenje Vojislavu Šešelju. Na pitanje da li je imao ponudu neke službe da radi za njih u to vreme, Tomić kaže:

"Ja sam otklonio svaku nedoumicu da radim za službu. Šešelj je bio verovatno i praćen od strane DB. Dešavalo se da meni neko ko je tamo, u to vreme u SRS bio bitan, kaže da ne bi bilo loše, da bismo ja jedan moj drug imali velike beneficije. Ali sam to presekao odmah. Rekao sam im - Ja radim za Voju, sve što meni Voja naredi ja ću da uradim. Da li će to njemu da naredi neko drugi to me ne interesuje. Ali ja da radim za nekog drugog – neću", kategoričan je bio Tomić.

 Prisetio se i kako je sa Šešeljem bio na Kosovu.

"Tada su krenuli ti sukobi, a Legija je otišao u Drenicu. E tamo je rašrafio onog Adema Jašarija. Poginula su mu dva čoveka ali je bila uspešna akcija. Jašari je tada bio kao danas Tači i Haradinaj. Držao je celu tu liniju. E tamo su mu upali Legija i njegovi. I rešili ga. Baš su mu ga lepo dali", priča on.

U nekom trenutku razgovor je otišao na jednu od najaktuelnijih tema u Srbiji - slučaj Veljka Belivuka. Na pitanje šta misli o tome da je Veljina ekipa navodno reketirala pojedine poznate ličnosti među kojima se pominju poznati jutjuber Baka Prase i pevač Rasta, Tomić kaže:

"Ako su ga reketirali. I treba da ga reketiraju. Uzima deci pare bezveze. Sad kažem ako su… Mislim ne treba da reketiraš nikoga. Najviše mrzim kad se neko ko krpelj pripije na nečiju zaradu. Nego mene nerviraju ti tjuberi jer mislim da vrše negativan uticaj na decu. Njih mi nije ni žao. Ni tog Raste mi nije žao. Nagodio se sa tužilaštvom. Nije on naivan, nešto je valjao".

(MONDO)