SKANDAL!

STRAVIČNO MALTRETIRANJE BAKE U DOMU U SRBIJI: Upućivao joj GADNE uvrede, psovao i sve snimao, žena tražila pomoć (VIDEO)

Autor Veljko Petranović

Nemile scene najverovatnije snimljene u jednom domu za stare u Srbiji razbesnele su gledaoce, kada je jedan čovek iz samo njemu znanog razloga rešio da se iživljava na jednoj nemoćnoj ženi koja tu stanuje.

Izvor: društvene mreže/printscreen

Na snimku koji je skandalizovao domaću javnost zabeležen je čin maltretriranja stare žene, korisnice ustanove za stare. Može se čuti mlađi muški glas kako upućuje strašne uvrede ženi, a u isto vreme je i hvata za ruku u nameri da je još više iznervira.

"J*bo te Pera Pampur", reči su, najverovatnije, snimatelja i nasilnika, koji najgnusnije uvrede upućuje nemoćnoj ženi, usput je nazivajući i ku*vom.

U nastojanju da se odbrani od nasilnika, baka počinje da preti milicijom, ali njene reči samo nailaze na smeh ovog čoveka sa kojim najverovatnije nešto nije kako treba.

Ovakvo je maltretiranje muškarac staroj, slaboj ženi priredio pred nekoliko drugih penzionera koji su se našli u istoj prostoriji, skrećući pogled u stranu.

Scene sramotnog ponašanja nepoznatog čoveka prema staroj ženi pogledajte ispod. Upozoravamo -snimak može biti uznemirujući.

(MONDO)