Društvo

SRPSKI ROKI OSVOJIO DRUŠTVENE MREŽE! Svi gledali u njega na plaži, evo ko je muškarac koji je ZAVODIO DAME hit pokretima

Autor Jana Desovski

Na plaži u Sremskoj Mitrovici muškarac je snimljen dok "zavodi žene" svojim pokretima koji oponašaju vežbanje, a iz potpune anonimnosti, zbog ovog snimka je postao veoma popularan na društvenim mrežama!

Izvor: Facebook/screenshot/Rasim Biberovic/Twitter/screenshot/Somi1651

Snimak sa čuvene plaže Brioni u Sremskoj Mitrovici je nedavno postao viralan na društvenim mrežama, a jednog anonimca je vinuo u "vrh medijske popularnosti!" Na videu, snimljenim mobilnim telefonom, vidi se Rasim Biberović Roki, stanovnik obližnjeg naselja Jalija, kako vežba na plaži, i svojim pokretima "zavodi žene".

Snimak na kojem on izvodi vežbe na samoj obali reke, je obišao ne samo Srbiju, već i prostor cele bivše Jugoslavije. Međutim, nisu to bilo kakve vežbe, već je reč i o izvesnim pokretima borilačkih veština, a upućeni tvrde i da on tako zavodi žene na plaži. Snimak je imao nekoliko hiljada lajkova, a mnoge dame želele su da saznaju nešto više o Rokiju.

Rasim Roki Biberović svaki dan dolazi na gradsku plažu, ne samo radi kupanja već, kako kaže, i treninga u obližnjoj teretani na otvorenom. Novinari portala "mitrovica.info" su popularnog Rokija našli upravo u teretani. Kako navode, nije imao puno vremena za priču s obzirom na to da je zatečen u punom treningu.

"Amerikanci su snimili osam filmova o Rokiju, a u Srbiji postoji samo jedan. To sam ja. Rasim Biberović iz Sremske Mitrovice", rekao je Roki.

Pogledajte snimak srpskog Rokija Balboe:

(MONDO/Mitrovica.info)