Društvo

BRATANAC OLIVERA IVANOVIĆA ODBRUSIO MILENI POPOVIĆ! Nastavlja se rat oko stana u Beogradu - "Nismo deo RIJALITIJA"

Autor Aleksandar Blagić

Milena Popović, udovica ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića, se bori za nasledstvo pokojnog supruga koje želi da pripadne njihovom sinu Bogdanu (11).

Izvor: TV Prva/screenshot

Milena Popović, udovica ubijenog političara srpskog političara sa Kosova i Metohije Olivera Ivanovića, bori se za stan u Beogradu kao nasledstvo pokojnog supruga. Taj stan u Beogradu bi trebalo da pripadne njihovom sinu Bogdanu (11) prema rečima Milene Popović. Povodom njenih optužbi da Oliverova porodica pokušava da otme stan u Beogradu njoj i njenom sinu, oglasio se Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog Olivera Ivanovića. On je rekao da je sve u rukama suda i zakona, a on i njegova porodica ne žele da učestvuju u "medijskom cirkusu".

"Primena zakona nije otimačina, nego zakoni i nadležni organi treba da odrede ko i koliko udela ima u čemu. A što se svega ostalog tiče, mogu samo da kažem da moja porodica od prvog dana želi jasno da stavi do znanja svima da mi nećemo da učestvujemo ni u kakvom rijalitiju i cirkuskoj predstavi kojima se skreće pažnja s jedine teme koja je bitna, a to je ko je naručio i izvršio ubistvo Olivera Ivanovića. Za sve drugo ne odgovaramo i ne želimo da se uplićemo jer nismo deo medijskog cirkusa", kazao je Ivanović.

Da podsetimo, Milena Popović je u ponedeljak 7. novembra ispričala šta se dešava sa imovinskom raspravom o stanu u Beogradu koji je ona kupila sa ubijenim Oliverom Ivanovićem dok je on bio živ. Tada je otkrila detalje imovinske rasprave.

Istina je, u procesu je ostavinski postupak. Proces vodi Sud u Leskovcu i nema uvid u stan na Kosovu. Oliver i ja smo ga zajednički stekli. Oliverova deca iz prvog braka žele da taj stan uđe u imovinsku raspravu. U lošim smo odnosima sa njima, nisu čestitali ni došli ni na jedan Bogdanov rođendan. Sad je problem što naslednici žele da u ostavinskoj raspravi uđe i taj stan. Sud nema uvid u katastar u Prištini. Ponudili smo kompromis za stan u Beogradu, da se odreknemo stana na Kosovu u korist naslednika. Taj stan je za sina Bogdana, ne za mene”, dodala je ona.

Popović je istakla da “nije isto kada je Oliverov sin od 40 godina naslednik, kao i njen sin od 11”. Otkrila je da je Oliverova porodica već materijalno obezbeđena.

Oni su svi već materijalno obezbeđeni i dobijaju određenu sumu, što mi nikada nismo tražili. Ovaj stan smo Oliver i ja zajedno stekli tokom 11 godina braka i on pripada Bogdanu. Ne mogu da verujem da se neko time bavi i da to sada želi da ospori”, dodala je ona.

(MONDO)