PA ŠTA JE OVO?! NIKOLA IZDAJE ĆUMEZ ZA 50€! "I TV radi samo je potreban resiver za digitalizaciju, pet frendli" (FOTO)

Objava jednog Nikole koji izdaje dvosoban stan za samo 50 evra mesečno nasmejao je Srbiju.

Facebook/Screenshot

Dogodovštine sa stanodavcima, koji veoma često prosečan ćumez predstavljaju kao penthaus, često su povod za rasprave na društvenim mrežama. Poslednja u nizu je objava jednog Nikole koji izdaje dvosoban stan za samo 50 evra mesečno?!

Poslednjih meseci smo nailazili na svakakve fotke stanova, ali na ovakve nikad. Što se nas tiče ovaj lik je pobedio. Nekim tviterašima trebalo je vremena da shvate u čemu je caka, a suština je da je ovaj "stanodavac želeo" da se našali sa paprenim cenama stanova u Srbiji.

U objavi u kojoj nudi dvosoban stan za izdavanje napisao je sledeće:

"Izdaje se dvosoban stan od 52m2 kod doma zdravlja. Stan poseduje kupatilo, kao i veš-mašinu koja je stara ali ispravna. I TV koji radi samo je potreban resiver za digitalizaciju, pet frendli. Ko ima volje i vremena da sređuje specifična prilika. Da uz minimalno ulaganje dobije jeftin stan za male pare na duži period. Ja zbog obaveza i posla nemam vremena da se bavim time. Cena mesečne kirije je 50e bez depozita". Stan je inače u Požarevcu.

Ljudi su gledali u neverici, a ispod slika je na desetine komentara u kojima mnogi kažu da mora da je posredi neka šala jer nema šanse da ovo neko nudi pod kiriju.

Drugi su komentarisali da mora da je reč o nekom objektu koji su koristili migranti: "Batica našao neki otključan objekat i hoće da ga izda dok se ne vrate migranti hahah".

(MONDO)