Društvo

JEDNO OD BEZBROJ LUDILA DOLAZI SA BANOVOG BRDA! Pljeskavica 620, pica 1800, giros 720 - Srbi besni zbog CENA u fast fudu

Autor Uroš Matejić

Jedan tviteraš primetio je nove, veće cene u jednom fast-fudu i to je podelio na društvenim mrežama.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Poskupljenja kojih smo svedoci u poslednjih godinu dana posebno su teško pala onima koji često jedu "na ulici" ili u restoranima. Meso je znatno skuplje nego pre godinu dana, pa ljubitelji ćevapa, pljeskavica i girosa sada moraju da izdvoje znatno više novca da bi se počastili ovim specijalitetima.

Zato je fotografija cenovnika iz jednog fast fuda u na Banovom Brdu privukla veliku pažnju na Tviteru, kada su korisnici videli koliko koštaju svi ovi specijaliteti. Jedan tviteraš primetio je nove, veće cene u jednom fast-fudu: "Jedno od bezbroj ludila što se tiče cena sa Banovog Brda" 

  • Punjena pljeskavica 620,00
  • Giros veliki 720,00
  • Velika pica 1800,00
  • Burger 200gr mesa 1190,00

"Je*** mi sve ako ja znam ko ovo kupuje", napisao je on.

A ljudi su dole nastavili da komentarišu to: "Jeste velika pica, 50cm ali čini mi se da je bila 1.100,00 pre 6 meseci", "Ne znam šta je se dešava svuda, ali ovo sa cenama nije normalno, ja sam skoro u Češkoj bukvalno sve jeftinije plaćao", "Blizu 100 odsto je poskupelo za godinu dana, punjena je bila 350 dinara na istom mestu", "A što se brze hrane tiče, tu stvari stoje prosto - ne kupuješ"...

(MONDO)

Z

ato je fotografija cenovnika iz jednog fast fuda u Pirotu privukla veliku pažnju na forumu „Redit“, kada su korisnici videli koliko koštaju svi ovi specijaliteti na jugu Srbije.