Društvo

STRAŠNO! MUŠKARAC U NOVOM SADU IZBACUJE GOMILU SMEĆA IZ KAMIONA: Neprijatelj nam ne treba, sami smo sebi najveći dušmani

Autor Ivana Vlajković

Muškarc u Novom Sadu izbacuje đubre iz kamiona na livadu.

Izvor: Instagram/screenshot/192_rs

Snimak muškarca, koji izbacuje gomilu kabastog smeća iz kamiona na livadu između Telepa i Limana u Novom Sadu, objavljen je na društvenim mrežama. 

Kako se na snimku vidi, muškarac je kamionom stao pored livade, a vozilo je prepuno smeća. Otvorio je jednu stranu kamiona i počeo da izbacuje đubre pored puta. Snimak je objavljen na Instagram stranici 192_rs uz komentar: "Briga o ekologiji polazi od nas samih, možemo da odbranimo ili ne odbranino šume, nasipe i reke, ali dok je ovakvih pojedinaca, budućnost nam nije svetla. Snimljeno u Novom Sadu, na livadi između Telepa i Limana". 

Muškarac je na livadu bacio ploče, plastične kante, šut, kante, tepih... Njegov postupak osudili su brojni korisnici društvene mreže. "Voleo bih kad bi ga država kaznila sa tolikom novčanom kaznom, da ceo život mora da skuplja isto to smeće i smeće drugih sličnih njemu...", "Ovakve "ljude" treba hospitalozovati u psihijatrijskoj ustanovi, a posle na rehabilitaciju u neki plastenik", "Lepo ponavljam, nama neprijatelj ni je treba. Sami smo sebi najveći dušmani", samo su neki od komentara. 

(MONDO)