Društvo

DOŠAO U EMISIJU "NAROD PITA" I PREDSTAVIO SE KAO PUKOVNIK I PILOT! Ministarstvo odbrane: Nije pripadnik Vojske Srbije

Autor Ivana Lazić

Almir Asanović u emisiji "Narod pita" lažno se predstavio kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.

Izvor: YouTube/printscreen/Zadruga Offical

Sinoć je u emisiji "Narod pita" gost bio Almir Asanović koji se u medijima predstavljao kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane. On je tokom emisije izjavljivao ljubav bivšoj učesnici rijalitija, Ani Ćurčić, a poznat je i kao bivši muž Divne DNK. Ovim povodom oglasilo se Ministarstvo odbrane:

"Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio. Imenovani se u javnosti pojavljuje u uniformi Vojske Jugoslavije, s oznakama Vojske Jugoslavije, koje više nisu u upotrebi u Vojsci Srbije.

Ovim putem apelujemo na medije da u javnost ne plasiraju netačne i neproverene informacije koje mogu narušiti ugled Ministarstva odbrane i Vojske Srbije", navedeno je u saopštenju.

(Mondo)

Tagovi